Πρίγκιπας William & Kate Middleton | Ο νέος τους συνεργάτης πρέπει να έχει συγκεκριμένα προσόντα

Δεν είναι απλό να μπει κανείς στη στενή ομάδα συνεργατών που έχει ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton.

Ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton θέλουν να μεγαλώσουν την ομάδα τους κάνοντας μία νέα πρόσληψη. Ο νέος τους συνεργάτης όμως θα πρέπει να έχει ένα συγκεκριμένο προσόν στο βιογραφικό του σημείωμα. Η θέση που θέλουν να καλύψουν ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας είναι αυτή του βοηθού προσωπικού γραμματέα. Οι υποψήφιοι όμως θα πρέπει οπωσδήποτε να ξέρουν ουαλικά, αν όχι να τα μιλούν άπταιστα

Σύμφωνα με την περιγραφή της θέσης, που έχει αναρτηθεί στο επίσημο site της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, αναζητούν κάποιον να προστεθεί στην ομάδα του παλατιού του Kensington και να βοηθήσει στην επικοινωνία και την ενδυνάμωση της σχέσης τους με την Ουαλία. Αναζητούν επίσης υποψηφίους με "εξαιρετικές επικοινωνιακές και οργανωτικές ικανότητες". 

Ποιος θα είναι ο ρόλος του νέου συνεργάτη

"Αυτή είναι μια ενδιαφέρουσα ευκαιρία να μπεις στην αφοσιωμένη ομάδα του παλατιού του Kensington, στηρίζοντας τις Αυτού Υψηλότητες πρίγκιπα και πριγκίπισσα της Ουαλίας" σημειώνεται στην αναγγελία της θέσης. 

"Ο βοηθός προσωπικού γραμματέα για την Ουαλία και το Ηνωμένο Βασίλειο θα ηγηθεί στον σχεδιασμό και στην εκτέλεση των περισσότερων από τις δραστηριότητες των Αυτών Υψηλοτήτων στην Ουαλία, τη Σκωτία και την Βόρεια Ιρλανδία και θα συμβάλει στην ανάπτυξη της στρατηγικής του Οίκου για την εξάπλωση της επίδρασης στα συστατικά κράτη του Ηνωμένου Βασιλείου με κύρια αφοσίωση στην Ουαλία". 

Όσοι ήθελαν να διεκδικήσουν τη θέση όφειλαν να στείλουν το βιογραφικό τους μέχρι τις 19 Ιουλίου. 

Η σχέση που έχουν ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton με την Ουαλία

Η στοχοπροσήλωση του πριγκιπικού ζευγαριού έχει να κάνει με τους τίτλους που απέκτησαν μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ, τον Σεπτέμβριο του 2022. Ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton επισκέφτηκαν την Ουαλία μετά το τέλος της περιόδου του πένθους. Τους υποδέχτηκε ο αιδεσιμότατος Steven Bunting ο οποίος αργότερα αποκάλυψε στο περιοδικό People ότι ο πρίγκιπας ήταν σε διαδικασία να μάθει την αρχαία γλώσσα.

"Μίλησε για την εκμάθηση των ουαλικών και μοιράστηκε μερικές ουαλικές φράσεις που προσπαθούσε να κάνει" ανέφερε χαρακτηριστικά ο ο αιδεσιμότατος Steven Bunting. Σε αυτές τις φράσεις συμπεριλαμβάνονται το "paned" που σημαίνει φλιτζάνι τσάι και το "bara brith" που μεταφράζεται στο παραδοσιακό ουαλικό ψωμί για τσάι. 

Διαβάστε Επίσης