Clint Eastwood | Το σοβαρό αδίκημα για το οποίο συνελήφθη η κόρη του

Τι είναι αυτό για το οποίο κατηγορείται η Francesca Eastwood.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Francesca Eastwood, η δεύτερη μικρότερη κόρη του ηθοποιού Clint Eastwood, συνελήφθη το Σάββατο για ενδοοικογενειακή βία, σύμφωνα με τα αρχεία που περιήλθαν στην κατοχή του Fox News Digital.

"Το Σάββατο, 12 Οκτωβρίου 2024, περίπου στις 10:42 μ.μ., το Αστυνομικό Τμήμα του Μπέβερλι Χιλς ανταποκρίθηκε στη  στη διεύθυνση 464 North Rexford Drive (BHPD HQ) για μια κλήση μέσω ασυρμάτου για ένα πιθανό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας", δήλωσε ο υπαστυνόμος Andrew Myers στο Fox News Digital. "Οι αστυνομικοί διεξήγαγαν έρευνα και με βάση τις καταθέσεις και τους τραυματισμούς, η Francesca Ruth Fisher Eastwood από το Los Angeles συνελήφθη για το κακούργημα της ενδοοικογενειακής βίας, και κρατήθηκε στη φυλακή του BHPD".

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η κόρη του Clint Eastwood συνελήφθη για - ενδοοικογενειακή βία / πρόκληση σωματικών βλαβών (κακοποίηση συζύγου ή συντρόφου)". Η ίδια αυτή τη στιγμή είναι ελεύθερη. 

Η Fransesca είναι το μοναχοπαίδι του Clint Eastwood και της Frances Fisher, οι οποίοι γνωρίστηκαν το 1989 και δημοσιοποίησαν το ειδύλλιό τους το 1990. Οι δύο τους συνέχισαν να συμπρωταγωνιστούν στο γουέστερν "Unforgiven" του 1992, το οποίο σκηνοθέτησε επίσης ο Clint. Η ταινία απέσπασε τέσσερα βραβεία Όσκαρ, μεταξύ των οποίων το βραβείο καλύτερης ταινίας και το βραβείο καλύτερης σκηνοθεσίας για τον Clint. Το πρώην ζευγάρι χώρισε το 1995.

Διαβάστε Επίσης