Πέντε στιλ παλτό που είναι τάση και πώς θα τα φορέσετε

Πώς θα δείχνετε κομψή με τα παλτό που ξεχωρίζουν στις φετινές τάσεις της μόδας.

Ο πρωταγωνιστής της χειμερινής ένδυσης είναι αναμφίβολα το παλτό. Και καθώς πλησιάζουμε στον χειμώνα, γίνεται ολοένα και πιο επιτακτική η ανάγκη να συγκεντρώσουμε τις πληροφορίες για τα παλτό που θα μας βοηθήσουν να ανανεώσουμε την γκαρνταρόμπα μας και να επικαιροποιήσουμε το στιλ μας. Από τη μία, υπάρχουν τα διαχρονικά παλτό, αυτά που θα έχουν πάντα μία θέση στην ντουλάπα μας, από την άλλη, είναι οι τάσεις που μας προτρέπουν να ενισχύσουμε τη συλλογή μας με σχέδια που προσφέρουν επίκαιρο στιλ. Τα φετινά trends στα παλτό περιλαμβάνουν προτάσεις που δείχνουν ιδιαίτερα θηλυκές, όπως για παράδειγμα τα κλασικά παλτό που ενισχύονται, ωστόσο, μέσα από την hourglass σιλουέτα, αλλά και προτάσεις, όπως οι statement γούνες, που συμβαδίζουν με τη γενική στροφή της μόδας σε ένα πιο bold ύφος. 

Αναλυτικά:

1. Peacoat  παλτό

Τα peacoat παλτό κάνουν φέτος το μεγάλο comeback στη μόδα και προσφέρονται για looks με κομψό και μοντέρνο χαρακτήρα. Αντισταθείτε στην ιδέα ενός peacoat στη διαχρονική απόχρωση του navy blue ή του μαύρου και επενδύστε σε peacoat σε πιο ζωντανά χρώματα, όπως το lime green ή το γαλάζιο, και φορέστε τα με κοντά σορτσάκια και μπότες που σταματούν στο γόνατο. 

Πέντε στιλ παλτό που είναι τάση και πώς θα τα φορέσετε
Bottega Veneta ΑW24

Get the style 

peacoat παλτό

2. Cape coats

Τα cape coats είναι μία ξεχωριστή κατηγορία πανωφοριών που συνδυάζουν τα χαρακτηριστικά του κλασικού παλτό με αυτά της κάπας, η οποία συχνά πέφτει πάνω από τους ώμους. Σε άλλα σχέδια, τη βλέπουμε να εξελίσσεται σε scarf coat. Εσείς μπορείτε να φορέσετε το cape coat σας με εντυπωσιακές πλατφόρμες και statement κοσμήματα ακολουθώντας το στιλ των next - generation Chloé Girls

Chloé AW24
Chloé AW24

Get the style

Cape coat

3. Παλτό σε καφέ 

Το καφέ είναι ένα διαχρονικό, και πάντα κομψό, χρώμα. Δεν φεύγει εύκολα από τη μόδα, ωστόσο αυτή φέτος δίνει έμφαση στη σοκολατί απόχρωση, και γενικά τα σκούρα καφέ. Τα καφέ παλτό, επομένως, είναι αυτά στα οποία αξίζει να επενδύσετε για επίκαιρο στιλ και μπορείτε να τα συνδυάσετε με τα περισσότερα από τα κομμάτια της χειμερινής σας γκαρνταρόμπας. 

Ferragamo FW24
Ferragamo AW24

Get the style 

καφέ παλτό

4. Tailored  with a twist 

Τα κλασικά tailored παλτό επιστρέφουν στις τάσεις της φετινής χρονιάς αναβαθμισμένα μέσα από ένα πολύ θηλυκό twist: αυτό της hourglass σιλουέτας. Αφήστε, λοιπόν, για λίγο στην άκρη τις relaxed και oversized γραμμές που κυριάρχησαν σε προηγούμενες σεζόν και επενδύστε σε hourglass κλασικά παλτό που θα ακολουθήσουν τις καμπύλες του σώματός σας και θα αναδείξουν τη θηλυκότητά σας. 

Michael Kors AW'24
Michael Kors AW'24

Get the style 

παλτό

5.  Statement γούνες 

Οι γούνες δεν έφυγαν ποτέ από τις χειμερινές τάσεις, απλά κάθε νέα χειμερινή σεζόν βρίσκουν τρόπους να μας εντυπωσιάζουν: πληθωρικές και statement γούνες αναλαμβάνουν να φέρουν λίγο από τη mob wife αισθητική στην καθημερινότητά σας και να γίνουν συστατικό μιας playfull γοητείας που κερδίζει με την πρώτη ματιά. 

Miu Miu AW24
Miu Miu AW24

Get the style 

fur coat