Ποιο μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας έχει TikTok;

Έχει ανεβάσει ήδη το πρώτο βίντεο αποκτώντας τους πρώτους ακόλουθους και στο TikTok.

Ήταν θέμα χρόνου να υποκύψει ένα μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας στον πειρασμό να ανοίξει λογαριασμό στην πιο δημοφιλή πλατφόρμα βίντεο της εποχής: TikTok. Αν και οι Βρετανοί royals έχουν ήδη παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως το Instagram, το YouTube και το X, αυτός είναι ένας άλλος τρόπος να συνδεθούν με το κοινό. 

Το TikTok γνωρίζει ολοένα και μεγαλύτερη απήχηση τα τελευταία χρόνια και κυρίως σε μικρότερες ηλικίες. Ένα μέλος της οικογένειας αποφάσισε να εξερευνήσει μια νέα εικονική κοινότητα μέσω αυτής της δυναμικής πλατφόρμας που πρωταγωνιστούν τα βίντεο. Ο λόγος για τη Sarah Ferguson. 

Η πρώτη ανάρτηση της Sarah Ferguson στο TikTok

Η μητέρα της πριγκίπισσας Βεατρίκης και της πριγκίπισσας Ευγενίας έγινε μέλος στο TikTok. Η δούκισσα της Υόρκης έγραψε έτσι τη δική της ιστορία ως το πρώτο μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας που δημιουργεί λογαριασμό στην πλατφόρμα. Η Sarah Ferguson ξεκίνησε τον λογαριασμό της χρησιμοποιώντας το όνομα χρήστη @sarahtheduchess. Στο βιογραφικό της, περιγράφει τον εαυτό της ως "μητέρα, γιαγιά, συγγραφέα μπεστ σέλερ, δημιουργική και ιδρύτρια του Sarah's Trust".

Έκανε μάλιστα και την πρώτη της ανάρτηση. Επέλεξε ένα συναισθηματικό βίντεο που αντικατοπτρίζει τη μάχη της με τον καρκίνο. Σε αυτό η Sarah Ferguson επέλεξε casual ντύσιμο, συνδυάζοντας ένα τζιν μπουφάν και μια φόρμα σε μπλε χρώμα. Το έχει δώσει τον τίτλο My first ever TikTok! και την βλέπουμε να είναι καθισμένη σε ένα χωράφι καθώς απευθύνεται στους χρήστες της πλατφόρμας. 

Στο συγκινητικό της μήνυμα, η 65χρονη δούκισσα αποκάλυψε ότι ένιωσε "άδεια" και βίωσε τον απόλυτο φόβο όταν έλαβε τη διάγνωση του καρκίνου του μαστού τον Ιούνιο του 2023.

Το μήνυμά της γνώρισε μεγάλη ανταπόκριση

Σε λιγότερο από 24 ώρες, το πρώτο της βίντεο έκανε περισσότερες από 4.000 προβολές και συγκέντρωσε περισσότερους από 700 followers.

@sarahtheduchess My first ever TikTok! How it felt hearing my breast cancer diagnosis. One cancer diagnosis was bad enough but to go through all those emotions twice was a lot to handle. For anyone going through this now, know that you are not alone. 🩷❤️‍🩹 I am proud to share that I am officially a patron for #PreventBreastCancer, an incredible organisation that is dedicated to the prediction and prevention of #breastcancer. #BreastCancerAwareness #PinkOctober #CancerTok #BreastCancerSurvivor ♬ original sound - Sarah Ferguson (Fergie)

Με την πρόσφατη είσοδό της στο Tik Tok, η Sarah Ferguson επιδιώκει όχι μόνο να μοιραστεί την προσωπική της ιστορία, αλλά και να δημιουργήσει έναν χώρο υποστήριξης και σύνδεσης με όσους περνούν παρόμοιες καταστάσεις.