Πριγκίπισσα Leonor | Η ντροπιαστική στιγμή της στην τελευταία της εμφάνιση

Στο επίκεντρο βρέθηκε για ακόμη μία φορά η πριγκίπισσα Leonor.

Τα μέλη κάθε βασιλικής οικογένειας έχουν, ανάμεσα σε άλλα, την ευθύνη να παρευρίσκονται σε πολλές επίσημες εκδηλώσεις όπου παίζει σημαντικό ρόλο το πρωτόκολλο. Ωστόσο, μπορεί να προκύψουν απρόβλεπτες καταστάσεις που θα οδηγήσουν στην παραβίαση των κανόνων. Αυτό συνέβη στην πριγκίπισσα Leonor.

Η μεγάλη κόρη του βασιλιά Felipe και της βασίλισσας Letizia έκανε πρόσφατα μια επίσημη εμφάνιση στο πλαίσιο της Εθνικής Επετείου. Συγκεκριμένα, η διάδοχος του ισπανικού θρόνου συμμετείχε το περασμένο Σαββατοκύριακο σε ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα του βασιλικού ημερολογίου.

Η μελλοντική βασίλισσα της Ισπανίας βρέθηκε στη στρατιωτική παρέλαση που πραγματοποιήθηκε προς τιμήν της Εθνικής Ημέρας της Ισπανίας. Στην εκδήλωση συμμετέχουν μέλη της βασιλικής οικογένειας και διάφορες Αρχές και αποτελεί γιορτή της εθνικής ταυτότητας και της ενότητας της χώρας. 

Μετά την παρέλαση, η βασιλική οικογένεια της Ισπανίας κατευθύνθηκε στο παλάτι για μια δεξίωση στην οποία συμμετείχαν εκατοντάδες καλεσμένοι. Κατά τη διάρκειά της, η πριγκίπισσα Leonor βίωσε μια στιγμή που ήταν αμήχανη και αξιοσημείωτη.

Κατά τη διάρκεια του χαιρετισμού των καλεσμένων, παρατηρήθηκε ότι ορισμένοι από αυτούς, στην προθυμία τους να σφίξουν το χέρι του βασιλιά Felipe και της βασίλισσας Letizia, προφανώς παρέβλεψαν τη νεαρή διάδοχο του θρόνου.

Ένα βίντεο που κατέγραψε αυτή την τεταμένη στιγμή δημοσιεύτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Σε αυτό διακρίνονται αξιωματούχοι που πλησίασαν τους γονείς της αλλά αγνόησαν την πριγκίπισσα Leonor που στεκόταν δίπλα τους με το χέρι απλωμένο, περιμένοντας τον χαιρετισμό που ορίζει το πρωτόκολλο. 

Παρά την αμηχανία της κατάστασης, η πριγκίπισσα αντέδρασε με χάρη, χαμογελώντας και τις δύο φορές που παραλείφθηκε από τον χαιρετισμό. Το περιστατικό που βίωσε η Leonor είναι μια υπενθύμιση ότι, παρά την ακαμψία του βασιλικού πρωτοκόλλου, η ανθρωπιά και η ενσυναίσθηση πάντα υπερισχύουν.

Διαβάστε Επίσης