Kate Middleton | Θα κάνουμε καιρό να την ξαναδούμε μετά το Wimbledon

Ο λόγος που η Kate Middleton θα μείνει ξανά μακριά από τις δημόσιες εμφανίσεις.

Η εμφάνιση της Kate Middleton στο Wimbledon ενθουσίασε τους royal fans. Περίμεναν άλλωστε πώς και πώς να την ξαναδούν μετά το Trooping the Colour και την ελπίδα που εξέφρασε ότι θα καταφέρει να βρεθεί σε κάποιες από τις καλοκαιρινές εκδηλώσεις της βρετανικής βασιλικής οικογένειας. Φαίνεται όμως πως θα είναι η τελευταία φορά που την είδαμε. Τουλάχιστον για ένα αρκετά μεγάλο διάστημα. Ο λόγος οφείλεται στην καλοκαιρινές διακοπές που ξεκίνησαν και επίσημα για την πριγκίπισσα της Ουαλίας.

Πηγές κοντά στο Παλάτι αναφέρουν ότι η Kate Middleton βρίσκεται σε "καλοκαιρινό διάλειμμα" και θα κάνει μία παύση από τις δημόσιες εμφανίσεις για λίγο καιρό. Τώρα που ο πρίγκιπας George, η πριγκίπισσα Charlotte και ο πρίγκιπας Louis δεν έχουν σχολείο είναι η κατάλληλη στιγμή για εκείνη και τον πρίγκιπα William να "βγουν από τα ραντάρ". Σχεδιάζουν να περάσουν μέρος του καλοκαιριού τους στην αγαπημένη τους κατοικία στο Norfolk καθώς η πριγκίπισσα συνεχίζει την προληπτική χημειοθεραπεία της.

Άλλες πηγές αναφέρουν ότι η οικογένεια του πρίγκιπα και τις πριγκίπισσας της Ουαλίας δεν θα ταξιδέψει στο εξωτερικό. Προγραμματίζουν τον Αύγουστο να βρεθούν μαζί με τον βασιλιά Κάρολο και τη βασίλισσα Καμίλα στο Balmoral στη Σκωτία.

Θα κάνουμε λοιπόν καιρό να δούμε κάποια νέα δημόσια εμφάνιση της πριγκίπισσας μετά το διάσημο πρωτάθλημα τένις. Η παρουσία της στον τελικό της Κυριακής σηματοδότησει τη δεύτερη εμφάνισή της για το 2024 καθώς επέλεξε να περάσει αυτή τη δύσκολη φάση της ζωής της ιδιωτικά. Έκανε εξαίρεση μονάχα τον περασμένο Ιούνιο με αφορμή το Trooping the Colour όπου συνοδευόταν από τον σύζυγό της και τα τρία τους παιδιά.

Αυτό το διάστημα που πέρασε μακριά από τα φώτα φέρεται να έχει φέρει ακόμα πιο κοντά το ζευγάρι, όπως αναφέρει το Us Weekly. Η Kate Middleton είναι ιδιαίτερα συγκινημένη, αναφέρει το βρετανικό OK!, από τον τρόπο που ο πρίγκιπας William έχει σταθεί ως σύζυγος και πατέρας κατά τη διάρκεια της θεραπείας της.

"Πήρε στους ώμους του πολλές ευθύνες και αυτό που είναι πιο σημαντικό το ευχαριστήθηκε και ο ίδιος κάνοντάς το" σημειώνει η πηγή. "Η Kate έχει δει την αλλαγή και είναι ειλικρινά συγκινημένη από όλα όσα κάνει όχι μόνο για εκείνη αλλά και για τα παιδιά".

Διαβάστε Επίσης