Στο νέο café του οίκου Louis Vuitton στο Λονδίνο

Στη νέα της γαστρονομική πρόταση, η Louis Vuitton συμπράττει με τον δημοφιλή Γάλλο chef, Cyril Lignac, σε ένα νέο fine living spot εντός του Heathrow Airport. Και το όνομα αυτού, Le Café Cyril Lignac.

Όποιος έχει αφεθεί στις δημιουργίες του Cyril Lignac, κάνει δικαίως λόγο για ένα ταξίδι αρωμάτων, διεγερτικό των αισθήσεων. Είναι η μαγειρική του ευφυΐα εκείνη που δίνει γεύση σε κάθε του πιάτο και η καινοτομία το συστατικό, το οποίο προσδίδει οξύτητα και ένταση στις προτάσεις του. 

Στο νέο café του οίκου Louis Vuitton στο Λονδίνο

Με γαλλική αισθητική και καταγωγή, ο δημοφιλής – αυτή τη στιγμή απαριθμεί περισσότερους από 3 εκατομμύρια ινσταγκραμικούς ακολούθους – σεφ ενώνει τις δυνάμεις του με τον πολυτελή οίκο Louis Vuitton, σε μία δημιουργική σύμπραξη γεύσης και τέχνης με τοπόσημο το Heathrow Airport του Λονδίνου. Στον αεροσταθμό δύο, ένα νέο φουτουριστικής ιδιοσυγκρασίας café με το ιστορικό – όχι απλά χαρακτηριστικό – μονόγραμμα του Louis Vuitton να προσθέτει την τελική πινελιά σε μία casual πρόταση αρχιτεκτονικής ακρίβειας και φαντασίας, δίνει ραντεβού με τις σκέψεις και τις στιγμές μας πριν από κάθε απογείωση.

Louis Vuitton Λονδίνο
Louis Vuitton Λονδίνο

Πορτοκαλί και χρυσές αποχρώσεις συνθέτουν ένα πολυσυλλεκτικό σκηνικό, ζεστό και ζωντανό με την αεροδυναμική του πρόσοψη να βρίσκεται σε πλήρη εναρμόνιση με την παλέτα του αεροσταθμού και την προσωπικότητα ενός οίκου που δεν απαρνείται την πολυτελή φύση του. Μία μεγάλη μπάρα, άνετα τραπεζοκαθίσματα, δερμάτινα τραπεζομάντηλα, επιτραπέζια σερβίτσια με χρυσό περίγραμμα, πολύχρωμα Twist ποτήρια βρίσκουν τη θέση τους σε έναν κώδικα ευγενούς art de la table εντός του Le Café Cyril Lignac. Ιδιαίτερο highlight τα εικαστικά ταξιδιάρικα πουλιά Μία ιδανική υποδοχή σε ένα μενού, το οποίο περιλαμβάνει επιλογές για τις πρωινές ώρες, tidbits για τις ενδιάμεσες πτήσεις, lunch και dinner προτάσεις για όσους εμφανίζονται στο αεροδρόμιο αρκετά νωρίτερα από την πτήση τους.

Στην πρώτη του συνεργασία με τη Louis Vuitton, ο Cyric Lignac κινείται σε υγεινά μονοπάτια με συμπεριληπτική διάθεση με τον κατάλογο των πιάτων του να ισορροπεί ανάμεσα στο gourmet και κλασικό και τους συνδυασμούς υλικών υπό ένα διαφορετικό πρίσμα. Το Croque Monsieur και το ρολό αστακού συνιστούν δύο ενδεικτικές επιλογές της προαναφερθείσας συλλογιστικής. Διεθνείς κουζίνες συνυφαίνονται με τη γαλλική παράδοση σε ένα κράμα, το οποίο ολοκληρώνεται ιδανικά με ένα από τα signature γλυκά του μενού. Περιττό να σας αναφέρω ότι όλα διαθέτουν την περίτεχνη υπογραφή του γαλλικού οίκου.

Louis Vuitton Λονδίνο
Louis Vuitton Λονδίνο

Είτε πραγματοποιήσετε check in στο Le Café V στη Ginza, είτε στο εποχιακό εστιατόριο στο St. Tropez, είτε στο lounge του Διεθνές Αεροδρομίου στην Doha – τώρα η δυνατότητα παρέχεται και στο Λονδίνο, ένα είναι σίγουρο: το γαστριμαργικό ταξίδι (μία ηδονική συμμαχία savoir-faire και εκλεκτικού τρόπου ζωής) που η Louis Vuitton ξεκίνησε το 2020 με περισσότερα σήμερα από είκοσι (!) εστιατόρια, café, chocolate stores συνεχίζεται με όραμα, μα το σημαντικότερο με απολαυστική μάτια απέναντι στο παιχνίδι που ονομάζεται fine living