Βασίλισσα Ελισάβετ | H φωτογραφία- αφιέρωση στον πατέρα της, βασιλιά Γεώργιο ΣΤ΄

H 96χρονη μονάρχης έκανε μια ανάρτηση για τον πατέρα της στο Instagram ανήμερα της Ημέρας του Πατέρα.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η βασίλισσα Ελισάβετ έκανε μια όμορφη ανάρτηση για τον πατέρα της, βασιλιά Γεώργιο ΣΤ', με αφορμή την Ημέρα του Πατέρα. Η 96χρονη μονάρχης μοιράστηκε στο Instagram μια παλιά φωτογραφία της με τον πατέρα της στον επίσημο λογαριασμό της βασιλικής οικογένειας.

Στη φωτογραφία που χρονολογείται το 1946, η βασίλισσα που τότε ήταν ακόμα πριγκίπισσα ποζάρει χαμογελώντας μαζί με τον βασιλιά Γεώργιο σε ένα κήπο. "Εύχομαι σε όλους τους followers μια χαρούμενη Ημέρα του Πατέρα” γράφει στη λεζάντα.

Εκτός από τη βασίλισσα κι άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας έκαναν αναρτήσεις για την γιορτή του πατέρα, όπως ο πρίγκιπας Κάρολος και η σύζυγός του, Καμίλα Πάρκερ, που έγραψαν στο Instagram τους "ευχόμαστε σε όλους χαρούμενη Ημέρα του Πατέρα” ανεβάζοντας δύο φωτογραφίες, μία με τον Κάρολο και τον πατέρα του, πρίγκιπα Φίλιππο, και μία με την Καμίλα και τον πατέρα της, αλλά και μία με τον πρίγκιπα Κάρολο και τους δύο γιους του, William και Harry.

Ο δούκας του Cambridge και η Kate Middleton μοιράστηκαν με αφορμή τη γιορτή του πατέρα μια φωτογραφία του William με τα τρία του παιδιά, πρίγκιπα George, πριγκίπισσα Charlotte και πρίγκιπα Louis, από τις διακοπές τους στην Ιορδανία.

Διαβάστε Επίσης