Η βασίλισσα Ελισάβετ είχε μόνο 15 λεπτά στη διάθεσή της για τη Meghan Markle και τον πρίγκιπα Harry

Νέες πληροφορίες για τη συνάντηση των Sussexes με τη μονάρχη έκαναν τον γύρο του διαδικτύου.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η βασίλισσα Ελισάβετ επιτέλους γνώρισε από κοντά τη συνονόματη δισέγγονή της, Lilibet, όταν ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle ταξίδεψαν στην Αγγλία για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο με αφορμή τα 70 χρόνια βασιλείας της, ωστόσο όπως αναφέρει νέο δημοσίευμα της Sun, δεν είχαν όσο χρόνο ήθελαν με τη μονάρχη. 

Διαβάστε Επίσης

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με τις πληροφορίες η βασίλισσα Ελισάβετ είχε στη διάθεσή της μόνο 15 λεπτά για να περάσει με τους Sussexes, όπως την είχαν συμβουλέψει οι βοηθοί της. Μάλιστα, η συνάντηση ήταν ιδιαίτερα επίσημη και πολύ γρήγορη, γεγονός που δεν λάτρεψε ο δούκας του Sussex.

Παράλληλα, κατά τη συνάντηση δεν τους επιτράπηκε να φωτογραφίσουν την ιδιαίτερη αυτή στιγμή, αφού απαγορεύονταν οι κάμερες, με αποτέλεσμα να μην κρατήσουν κάποιο ενθύμιο από την ημέρα. "Ο Harry και η Meghan ήθελαν ο φωτογράφος τους να απαθανατίσει τη στιγμή που η Lilibet γνώρισε τη βασίλισσα. Όμως τους είπαν πως δεν υπάρχει περίπτωση. Ήταν μία ιδιωτική οικογενειακή συνάντηση", ανέφερε πηγή από το περιβάλλον της οικογένειας. 

Αυτό δεν το είδαν θετικά ο δούκας και η δούκισσα του Sussex, καθώς σύμφωνα με τη βασιλική βιογράφο, Angela Levin, το Netflix δεν ήταν πολύ ευχαριστημένο με το γεγονός ότι δεν θα είχαν κάποια φωτογραφία με τη βασίλισσα. "Αυτή η φωτογραφία θα ήταν ανεκτίμητης αξίας. Το Netflix ήθελε να πάρουν μία φωτογραφία με τους πιο σημαντικούς royals και τα αφεντικά δεν ήταν ευχαριστημένα μαζί τους. Γι'αυτό ήθελαν να πάνε στη λειτουργία στην εκκλησία του Αγίου Παύλου, ώστε να φανούν δημόσια για τη σειρά τους στο Netflix, αλλά θα ήταν έκπληκτοι στις θέσεις τους", εξήγησε.

Ωστόσο, το ζευγάρι κατάφερε να πραγματοποιήσει το casual πάρτι της Lilibet στο σπίτι τους στην Αγγλία, όπου φίλοι και συγγενείς είχαν το "ελεύθερο" να παραβρεθούν για να δουν τη Lilibet αλλά και με σκοπό τα υπόλοιπα παιδιά της βασιλικής οικογένειας να παίξουν με τους μικρούς Sussexes.

Διαβάστε Επίσης