Super Serums | Οι οροί προσώπου που δεν πρέπει να λείπουν από τη ρουτίνα σας

Οι τρεις επαναστατικοί οροί clinéa είναι τα πιο ισχυρά "όπλα" ομορφιάς που δεν πρέπει να λείπουν από τη ρουτίνα περιποίησής σας.

Από την γκάμα προϊόντων clinéa, του clean beauty brand που συνδυάζει την επιστήμη με τα φυσικά συστατικά, την προτίμησή μας κερδίζουν οι οροί, που δρουν άμεσα προσφέροντας στην επιδερμίδα ενυδάτωση, αντιγήρανση και λάμψη. Τις κυρίαρχες αυτές ανάγκες καλύπτουν οι τρεις οροί clinéa, χάρη στα πρωτοποριακά συστατικά που περιέχουν σε συνδυασμό με το αποκλειστικό σύμπλοκο 4 Balance Boosters, το οποίο συμβάλλει στην προστασία των τεσσάρων πυλώνων ισορροπίας της επιδερμίδας –μικροβίωμα, pH, δερματικός φραγμός και κυτταρική επικοινωνία–, διασφαλίζοντας την υγεία της.

Super Serums | Οι οροί προσώπου που δεν πρέπει να λείπουν από τη ρουτίνα σας

Έτσι, αν σας απασχολούν οι ρυτίδες, επενδύστε στον Collagen Bounce με 5% vegan κολλαγόνο και τριπεπτίδιο κολλαγόνου. Εάν η επιδερμίδα σας διψά, επιλέξτε τον ενυδατικό Hyaluronic Water Bomb με 5% σύμπλοκο υαλουρονικού οξέος και αντιοξειδωτικό έλαιο CBD, ενώ εάν αναζητάτε λάμψη και αντιγηραντική φροντίδα, τον θαυματουργό Bio-Retinol Reset με 1% bakuchiol, τη φυσική εναλλακτική της ρετινόλης, και πανίσχυρη 2% νιασιναμίδη.

info
Ανακαλύψτε τους ενισχυμένους ορούς προσώπου clinéa στα φαρμακεία και σε επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών