Βασιλιάς Κάρολος & Βασίλισσα Καμίλα | Αναβίωσαν την πόζα της Meghan και του Harry

Στην Αυστραλία παραμένουν ο βασιλιάς Κάρλος και η βασίλισσα ολοκληρώνοντας την επίσημη περιοδεία τους.

Ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα φρόντισαν, ανάμεσα στις επίσημες συναντήσεις και επισκέψεις, να βρουν χρόνο να κάνουν τους τουρίστες κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους στην Αυστραλία. Το βασιλικό ζευγάρι δεν παρέλειψε να βρεθεί σε έναν από τους πιο εμβληματικούς σταθμούς του Σίδνεϊ, την Όπερα του Σίδνεϊ. Εκεί αναβίωσαν, ίσως άθελά τους, μια από τις πιο αξιομνημόνευτες στιγμές από την επίσημη περιοδεία του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle στη νησιωτική ήπειρο.

Η κοινή πόζα των δύο ζευγαριών της βασιλικής οικογένειας

Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex πραγματοποίησαν επίσκεψη στη διάσημη όπερα στις 16 Οκτωβρίου 2018 και οι φωτογράφοι κατάφεραν να τους απαθανατίσουν  καθώς κατέβαιναν μια σκάλα.

Βασιλιάς Κάρολος & Βασίλισσα Καμίλα | Αναβίωσαν την πόζα της Meghan και του Harry

Σήμερα, ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα απαθανατίστηκαν στο ίδιο σημείο. Ακόμη και το σύνολο που επέλεξε η βασίλισσα είχε ομοιότητες με αυτό της Meghan Markle. Τόσο η Καμίλα όσο και η δούκισσα προτίμησαν λευκά φορέματα και μπεζ παπούτσια για την επίσκεψη στην Όπερα του Σίδνεϊ.

Το νέο χόμπι του Harry που δεν θα επιχειρούσε ο βασιλιάς Κάρολος

Η φωτογράφιση ήταν ένας εύκολος τρόπος για να αναφερθεί η ιστορία των royals στην Αυστραλία, αλλά ο Βρετανός μονάρχης μίλησε για κάτι που δεν θα επιχειρήσει σύντομα: το νέο χόμπι του Harry που δεν είναι άλλο από το σέρφινγκ. Όταν ρωτήθηκε αν θα επιχειρούσε ποτέ να τα βάλει με τα κύματα ο Κάρολος σημείωσε: "Αν ήμουν νεότερος".

Ενώ το ταξίδι των Βρετανών royals ήταν γεμάτο με δραστηριότητες όπως επισκέψεις σε εκκλησίες και συναντήσεις με αλπακά στην Καμπέρα, πήραν τον χρόνο τους και για να ξεκουραστούν. Άλλωστε o βασιλιάς Κάρολος εξακολουθεί να υποβάλλεται σε θεραπεία για τον καρκίνο την οποία έχει θέσει σε παύση για όσο βρίσκεται στο εξωτερικό.

"Οι μεγαλειότητές τους αποφάσισαν να πάρουν μια 'ημέρα ανάπαυσης' κατά τη διάρκεια του εξαήμερου υψηλής σημασίας ταξιδιού, πιθανότατα για να τους βοηθήσει να προσαρμοστούν στη διαφορά ώρας και να γεμίσουν τις μπαταρίες τους ενόψει του πολυάσχολου προγράμματός τους", ανέφερε το βρετανικό Hello!.

Διαβάστε Επίσης