Πώς θα φορέσετε τις τάσεις του 2024 σύμφωνα με τις fashionistas άνω των 50

Οι κομψές γυναίκες άνω των 50 αγκαλιάζουν τις κυρίαρχες τάσεις της σεζόν.

Οι τάσεις για τη σεζόν Φθινόπωρο -Χειμώνα 2024-25 είναι πλέον γνωστές. Οι fashionistas τις έχουν βάλει στην ατζέντα με τα OOTD τους επικοινωνώντας τους τρόπους με τους οποίους θα τις φορέσουμε κομψά. Τάσεις όπως αυτή του leopard μοτίβου διακρίνονται για τον πληθωρικό τους χαρακτήρα και την τόλμη τους, ενώ τάσεις όπως αυτή του χακί αναλαμβάνουν να διατηρήσουν ζωντανή την αισθητική του "quiet luxury". To 2024 είναι, επίσης, η χρονιά που θα φορέσουμε μπορντό και σουέτ: ρούχα, παπούτσια, τσάντες και άλλα αξεσουάρ προτείνονται σε πληθώρα τόσο σε μπορντό όσο και σουέτ υφή και οι κομψές insiders έχουν ήδη δείξει πόσο πολύ έχουν λατρέψει τις τάσεις αυτές αφού τις συναντάμε συχνά σε street style looks. 

Διαβάστε Επίσης

Από τις τάσεις της χρονιάς, ξεχωρίζει επίσης εκείνη η ιδιαίτερη κατηγορία παλτό που θυμίζουν κάπες, αλλά και τα δέρματα που έχουν αποκτήσει γυαλιστερή υφή. Πώς, όμως, έχουν επιλέξει να υιοθετήσουν τα κυρίαρχα trends στις εμφανίσεις τους οι fashionistas άνω των 50

1. Τάση του leopard 

Ο χρυσός κανόνας για να υιοθετήσετε την τάση είναι ο εξής: φορέστε ένα standout κομμάτι σε λεοπάρ και κρατήστε το υπόλοιπο look σε ουδέτερους τόνους. Η Grece Ghanem το πέτυχε επενδύοντας σε μία κομψή pencil φούστα σε λεοπάρ μοτίβο που συνδύασε με μαύρη μπλούζα, μαύρες slingback γόβες και μαύρη τσάντα. 

2. Τάση του suede 

"Κατά 99% φοράω suede αυτές τις μέρες" δηλώνει η fashion creative Renia Jaz συνδυάζοντας στο look της σουέτ φόρεμα, σουέτ καμπαρντίνα και μαύρες γόβες. 

3. Τάση του χακί 

Η δημοσιογράφος και συγγραφέας Alyson Walsh επιλέγει να φορέσει μία άνετη jumpsuit σε χακί χρώμα και για να τη φωτίσει τη συνδυάζει μ' ένα κοτλέ σακάκι σε ροζ. 

4. Τάση του μπορντό 

Και μπορντό και λεοπάρ σε μία εμφάνιση; Η Gina Kieslich κάνει το statement look να μοιάζει εύκολη υπόθεση συνδυάζοντας ένα σατέν τοπ με μακριά μανίκια σε μπορντό με μια πλισέ σατέν φούστα σε burnt orange και αξεσουάρ, όπως μια φαρδιά ζώνη και γόβες, σε leopard. 

5. Τάση των cape coats

H fashion editor Sophie Fontanel σας δείχνει το πιο ανεπιτήδευτα κομψό τρόπο για να φορέσετε ένα cape coat: πάνω από τα τζιν παντελόνια σας. 

6. Τάση του glossy  leather 

Το δέρμα φέτος εντυπωσιάζει με τη γυαλιστερή του υφή και η style consultant Maica Jáuregui López επιλέγει να φορέσει ένα glossy leather φόρεμα σε tan απόχρωση προσθέτοντας μία μαύρη ζώνη, μαύρες γόβες, κοσμήματα και τσάντα για να ολοκληρώσει το look της.