Βασίλισσα Mary | Τo μυστικό πίσω από τα σκουλαρίκια που επέλεξε σε επίσημο γεύμα στη Γερμανία

Η βασίλισσα Mary συνοδευόταν και αυτή τη φορά από τον σύζυγό της, βασιλιά Frederik.

H βασίλισσα Mary της Δανίας βρέθηκε μαζί με άλλες royals της Ευρώπης σε ένα επίσημο δείπνο στο Bellevue Palace, στο Βερολίνο. Η εορταστική βραδιά διοργανώθηκε με αφορμή την 25η επετείου της πρεσβείας των Σκανδιναβικών χωρών στη Γερμανία.

Ο Γερμανός πρόεδρος, Frank-Walter Steinmeier και η σύζυγός του, Elke Büdenbender φιλοξένησαν την εκδήλωση, στην οποία συμμετείχαν κορυφαίοι Σκανδιναβοί βασιλείς και αρκετοί πολιτικοί ηγέτες από την περιοχή.

Βασίλισσα Mary | Τo μυστικό πίσω από τα σκουλαρίκια που επέλεξε σε επίσημο γεύμα στη Γερμανία

Παρόντες στη βραδιά ήταν και ο βασιλιάς Frederik με τη σύζυγό του. Η  βασίλισσα Mary, που πάντα κερδίζει θετικά σχόλια για το άψογο στιλ της, επέλεξε ένα εντυπωσιακό κόκκινο φόρεμα της Carolina Herrera για την περίσταση.

Βασίλισσα Mary

Συνδύασε το φόρεμά της με μία τσάντα clutch από τη σχεδιάστρια Anya Hindmarch. Πέρα από την δημιουργία που επέλεξε, μια από τις πιο αξιοσημείωτες λεπτομέρειες της εμφάνισης της βασίλισσας της Δανίας ήταν τα κοσμήματα που ολοκλήρωναν την εμφάνισή της.

Τα ξεχωριστά σκουλαρίκια που επέλεξε η βασίλισσα Mary 

Η βασίλισσα φόρεσε τα σκουλαρίκια με διαμάντια και μαργαριτάρια που φορούσε την ημέρα του γάμου της, κομμάτια με πολύ ιδιαίτερη συναισθηματική σημασία.  Άλλο ένα κόσμημα που τράβηξε την προσοχή ήταν ένα κομμάτι που μέχρι τώρα ήταν αποκλειστικά για τις βασίλισσες: ένα μαργαριταρένιο βραχιόλι με μια φωτογραφία στο κέντρο, με τη βασίλισσα Ιωσηφίνα της Δανίας και της Σουηδίας.

Βασίλισσα Mary και βασιλιάς Frederik

Μεταξύ των καλεσμένων της εκδήλωσης ήταν και άλλες βασιλικές προσωπικότητες, όπως η πριγκίπισσα Victoria της Σουηδίας και ο σύζυγός της, Daniel, οι Haakon και Mette-Marit της Νορβηγίας και ο πρίγκιπας Gustav zu-Sayn-Wittgenstein-Berleburg με τη σύζυγό του, Carina. Αν και η εθιμοτυπία απαιτούσε τουαλέτες, δεν επρόκειτο για κρατική εκδήλωση, οπότε οι κυρίες που ήταν παρούσες δεν φορούσαν τιάρες.

Διαβάστε Επίσης