Céline Dion | Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες είχε συμβολικό χαρακτήρα

Και ένα σπουδαίο μήνυμα να μεταδώσει.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ήταν πριν από περίπου τρεις μήνες όταν η Celine Dion εμφανίστηκε στο φινάλε της τελετής έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων – πραγματοποιώντας την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά τη διάγνωσή της με το σύνδρομο του δύσκαμπτου ανθρώπου – εντυπωσιάζοντας με την ερμηνεία και το εύρος του αναλλοίωτου ταλέντου της.

Την Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, η ντίβα της μουσικής σκηνής απέσπασε ένα θερμό standing ovation όταν εμφανίστηκε στη σκηνή του Spirit of Life Gala της City of Hope για να απονείμει το βραβείο Spirit of Life Award, το οποίο τιμά ηγέτες για την αξιοσημείωτη συνεισφορά τους στην κοινότητα και το επάγγελμά τους, στον Jay Marciano, πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της AEG Presents. Το γκαλά αποτελεί μέρος της ετήσιας φιλανθρωπικής εκστρατείας του οργανισμού έρευνας και θεραπείας του καρκίνου, η οποία βοηθά στα προγράμματα επιβίωσης παιδιών, εφήβων και νεαρών ενηλίκων. 

Η Dion, η οποία έχει κάνει μόνο λίγες δημόσιες εμφανίσεις από τότε που διαγνώστηκε με τη διάγνωση του συνδρόμου Stiff Person τον Αύγουστο του 2022 και δημοσιοποίησε τη διάγνωση τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους, δήλωσε στους παρευρισκόμενους στο γκαλά: "Είναι η πρώτη φορά που βρίσκομαι σε σκηνή από τότε που ήμουν πάνω σε αυτόν τον πύργο. Και μου λείπει κάπως. Αυτή η διοργάνωση έχει τόσο καλό όνομα (σ.σ. City Og Hope). Κάνει πολλά περισσότερα από τη σημαντική έρευνα που οδηγεί σε νέες θεραπείες. Παρέχει φροντίδα στους ανθρώπους στη μεγαλύτερη στιγμή της ανάγκης τους, στην πιο δύσκολη και απαιτητική στιγμή της ζωής τους. Αυτό είναι τόσο σημαντικό", πρόσθεσε.

"Παρέχει το πιο πολύτιμο συστατικό, παρέχει ελπίδα. Και ξέρω πόσο σημαντικό είναι αυτό", συνέχισε η Dion. "Ξέρω ότι στις υπέροχες ζωές μας, γεμάτες χαρά και αγάπη, μπορεί επίσης να βρεθούμε αντιμέτωποι με τεράστιες προκλήσεις, με μεγάλες δοκιμασίες σχετικά με την πίστη και τη δύναμη. Για πολλούς από εμάς που το βιώνουν αυτό κάποια στιγμή, τι χαρά είναι να έρθουμε μαζί με όλους σε αυτή την αίθουσα απόψε για να κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να βοηθήσουμε στη διάδοση του μεγάλου δώρου της ελπίδας".