Η πριγκίπισσα Martha Louise παντρεύεται τον Durek Verrett | Όλες οι λεπτομέρειες του τριήμερου γάμου τους

Όλα όσα ετοιμάζουν η πριγκίπισσα της Νορβηγίας με τον σύζυγό της για τον πιο "αιρετικό" βασιλικό γάμο της χρονιάς.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η πριγκίπισσα Martha Louise παντρεύεται τον, εκλεκτό της καρδιάς της, Durek Verrett αυτό το Σαββατοκύριακο με τους εορτασμούς του γάμου που η οικογένειά της εγκρίνει με κάπως μισή καρδιά να διαρκούν τρεις ολόκληρες ημέρες. 

Από τις 29 μέχρι και τις 31 Αυγούστου, ημέρα κατά τη διάρκεια της οποίας θα τελεστεί και το μυστήριο, η πριγκίπισσα της Νορβηγίας αναμένεται να δημιουργήσει μοναδικές αναμνήσεις με τις πρώτες πληροφορίες για τους εορτασμούς να έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Όπως αναφέρει το βρετανικό HELLO!, οι καλεσμένοι θα φτάσουν στη χώρα την Πέμπτη 29 Αυγούστου. Το βράδυ της ίδιας ημέρας, διοργανώνεται ένα θεματικό meet-and-greet party με sexy, but cool dress code στον κήπο του ξενοχοδείου "Hotel 1904” στην καρδιά της πόλης Ålesund. 

Την επόμενη ημέρα (30 Αυγούστου), οι καλεσμένοι θα απολαύσουν μια βαρκάδα κατά μήκος του φιόρδ Geiranger στο χωριό Geiranger. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους, θα δουν μερικά από τα πιο γραφικά αξιοθέατα, όπως καταρράκτες Bridal Veil. Η βραδιά θα ολοκληρωθεί με ένα pre-wedding salsa party με latin διάθεση στον χώρο διεξαγωγής του γάμου, το Hotel Union. Η βραδιά θα προσφέρει άφθονη μουσική και χορό - κάτι που ο Durek είχε δηλώσει στο παρελθόν ότι αποτελούν δύο από τα μεγαλύτερα πάθη του. 

Οι εορτασμοί θα κορυφωθούν το Σάββατο, καθώς η Martha Louise και ο Durek θα παντρευτούν σε μια τελετή που θα διευθύνει η ιερέας της ενορίας Margit Lovise Holte. Χαιρετισμό θα απευθύνει ο πάστορας Michael B. Beckwith.

Όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στο εντυπωσιακό νυφικό της Martha, του οποίου οι λεπτομέρειες παραμένουν άγνωστες, με τους παράνυμφους του ζευγαριού να ανέρχονται σε επτά στον αριθμό. Η κόρη του βασιλιά και της βασίλισσας της Νορβηγίας και ο νέος σύζυγός της θα απολαύσουν στη συνέχεια γαμήλιο πρωινό και δεξίωση στο ξενοδοχείο.

Διαβάστε Επίσης