Ariane Labed | Γιατί δεν συνόδευσε το σύζυγό της, Γιώργο Λάνθιμο, στα Critics Choice Awards;

H επί 11 χρόνια σύζυγος του Έλληνα σκηνοθέτη δεν παραβρέθηκε στις απονομές των Χρυσών Σφαιρών και στα βραβεία της Ένωσης Κριτικών των ΗΠΑ.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η ταινία Poor Things του Γιώργου Λάνθιμου συνεχίζει τη φρενήρη πορεία της, γεμίζοντας τις κινηματογραφικές αίθουσες και κατακτώντας το ένα βραβείο μετά το άλλο -προχωρώντας ακάθεκτη και με τον τίτλο του φαβορί για τα επερχόμενα Όσκαρ. Έτσι, μέσα σε διάστημα λίγων ημερών είχαμε την ευκαιρία να δούμε τόσο τον Έλληνα σκηνοθέτη όσο και την πρωταγωνίστρια της ταινίας, Emma Stone, να παραβρίσκονται αλλά και να βραβεύονται σε φεστιβάλ και τελετές απονομών.

Κι ενώ ο σύζυγος της Emma Stone ήταν εκεί για να τη συνοδεύσει, στις Χρυσές Σφαίρες τουλάχιστον, η Ariane Labed με τη οποία ο Γιώργος Λάνθιμος είναι παντρεμένος από το 2013 ήταν απούσα.

Η Γαλλίδα ηθοποιός που θυμόμαστε από την εμφάνισή της στο Φεστιβάλ της Βενετίας 2023 (όπου είχε γράψει πάνω στο ντεκολτέ της "Όχι άλλα βραβεία στους κακοποιητές") φαίνεται πάντως πως είχε έναν αρκετά καλό λόγο για να λείπει από την απονομή των Critics Choise Award στο Λος Άντζελες την Κυριακή 14 Ιανουαρίου...

Δείτε περισσότερα στο madamefigaro.gr