Όταν η βασίλισσα Ελισάβετ διόρθωσε την ουρά του νυφικού της Marie-Chantal στον γάμο της με τον Παύλο Γλύξμπουργκ

Το βίντεο με την τρυφερή κίνηση της βασίλισσας Ελισάβετ στον γάμο της διάσημης κληρονόμου που έκανε τον γύρο του διαδικτύου.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Με αφορμή την 27η επέτειο γάμου της Marie-Chantal και του Παύλου, την οποία το ζευγάρι θα γιορτάσει σε λίγες ημέρες, ένα βίντεο από τη γαμήλια τελετή του 1995 έκανε τον γύρο του διαδικτύου και ο λόγος ήταν η βασίλισσα Ελισάβετ. 

Διαβάστε Επίσης

Η διάσημη κληρονόμος και it-girl των '90s παντρεύτηκε τον γιο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Παύλο, στον ορθόδοξο Ναό της Αγίας Σοφίας στο Λονδίνο την 1η Ιουλίου του 1995, έχοντας στην guestlist τους το enfant gate της υψηλής κοινωνίας και τα πιο σημαντικά μέλη βασιλικών οικογενειών της Ευρώπης. Ανάμεσα, λοιπόν, στους καλεσμένους ήταν και η βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία έδωσε το παρών μαζί με τον σύζυγό της, πρίγκιπα Φίλιππο και τον γιο τους, πρίγκιπα Κάρολο. 

Marie Chantal Παύλος Γάμος

Πιο αναλυτικά, στο βίντεο που σχολιάστηκε στο Twitter βλέπουμε τους νεόνυμφους με τις οικογένειές τους και μέλη βασιλικών οικογενειών να συγκεντρώνονται για την καθιερωμένη γαμήλια φωτογραφία. Εκεί η βασίλισσα Ελισάβετ πήρε τη θέση της στις πρώτες καρέκλες και μάλιστα δίπλα στη νύφη, όπου λίγο πριν το κλικ, φαίνεται να διορθώνει την ουρά του νυφικού για να βγει όσο καλύτερα γίνεται στη φωτογραφία. 

Όπως ήταν αναμενόμενο, πολλοί ήταν οι χρήστες του Twitter που επικρότησαν την κίνηση της βασίλισσας Ελισάβετ, σχολιάζοντας το πόσο τρυφερό ήταν το στιγμιότυπο. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γάμος της Marie-Chantal και του Παύλου Γλύξμπουργκ σημείωσε τη μεγαλύτερη συγκέντρωση βασιλικών οικογενειών στο Λονδίνο από τον γάμο της βασίλισσας Ελισάβετ και του πρίγκιπα Φιλίππου το 1947.

Ακόμα κι αν ο γάμος δεν ήταν τυπικά βασιλικός, ακολούθησε το τελετουργικό, με τη νύφη να επιλέγει μία δημιουργία του καλού της φίλου, Valentino, που φημολογείται πως κόστισε 150.000 λίρες και να δανείζεται μια τιάρα της πεθεράς της, Άννας - Μαρίας. Όπως προαναφέρθηκε, το ζευγάρι κλείνει φέτος 27 χρόνια ευτυχισμένου γάμου, έχοντας αποκτήσει 5 παιδιά, τη Μαρία - Ολυμπία, τον Κωνσταντίνο-Αλέξιο, τον Αχιλλέα-Ανδρέα, τον Οδυσσέα-Κίμωνα και τον Αριστείδη-Σταύρο. 

Διαβάστε Επίσης