5 hair trends του καλοκαιριού που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσετε

Ήρθε η ώρα να ξεχάσετε την go-to αλογοουρά σας.

Αν γινόταν ένα γρήγορο poll για το πιο δημοφιλές καλοκαιρινό χτένισμα, το μόνο σίγουρο είναι πως μεγάλο νικητής θα αναδεικνυόταν η basic αλογοουρά. Ήρθε η ώρα να βγείτε από τη ζώνη ασφαλείας σας και να δοκιμάσετε άλλα πολύ πιο ιδιαίτερα χτενίσματα, έτσι όπως προτάθηκαν στα μεγαλύτερα fashion shows της χρονιάς. Μπορεί να σας κρατήσουν το ίδιο δροσερή, αλλά παράλληλα θα σας χαρίζουν και bonus πόντους στιλ. Ιδού ποια κορυφαία χτενίσματα για το καλοκαίρι 2020 πρέπει οπωσδήποτε να τολμήσετε φέτος:

Undone buns

Undone buns

No time, no problem. Πιάστε τα μαλλιά σας σε ένα messy top knot και όταν σας ρωτήσουν γιατί δεν δείχνετε περισσότερο περιποιημένη, απλά απαντήστε ότι εμπνευστήκατε από την Gigi Hadid στο ανοιξιάτικο show του οίκου Fendi.

Rope braids

Rope braids

Για να δημιουργήσετε το hair look που παρουσίασε το fashion brand Ulla Johnson στο ανοιξιάτικο show του, στερεώστε τα μαλλιά σε δύο χαμηλές αλογοουρές, χωρίστε τες στα δύο, στριφογυρίστε κάθε τούφα και στη συνέχεια στριφογυρίστε τες μαζί, στερεώνοντας την πλεξούδα στο τέλος με ένα hair band.

Shaggy bob

Shaggy bob

Το κλασικό καρέ εξακολουθεί να διεκδικεί μια θέση στη λίστα με τις κορυφαίες τάσεις στα μαλλιά και για το φετινό καλοκαίρι. Η μοντέρνα εκδοχή του καλεί για έντονο φιλάρισμα και messy υφή, ενώ αγαπά πολύ και το συνδυασμό με αφέλειες. 

Flower power

Flower power

Οι ανοιξιάτικες πασαρέλες του περασμένου Σεπτεμβρίου, όπως εκείνες των οίκων Missoni και Marc Jacobs, κατακλύστηκαν από χρώμα, αλλά και από πολύχρωμα λουλούδια, τα οποία στόλιζαν τα μαλλιά των μοντέλων. 

Girly braids

Girly braids

Οι πλεξούδες είναι αδιαμφίτητα το it χτένισμα του φετινού καλοκαιριού, όπως απέδειξαν πολλά ανοιξιάτικα shows. Τρανό παράδειγμα τα μοντέλα του οίκου Dior, τα οποία θα μπορούσαν πολύ εύκολα να πήγαιναν από το catwalk στο φεστιβάλ Coachella χαρη στις boho πλεξούδες τους.