Τα πιο ωραία sleepwear brands για να γίνει το #stayhome λίγο πιο κομψό

Με ένα αέρινο σύνολο μπορεί να φτιάξει η διάθεσή σας ακόμα και όταν #menoumespiti αναγκαστικά.

Ένα ήσυχο απόγευμα, μία χαλαρή Κυριακή ή μερικές μέρες (αναγκαστικής) παραμονής στο σπίτι δεν σημαίνουν αυτόματα T-shirts και baggy παντελόνια φόρμας. Υπάρχει τρόπος να νιώσει κανείς άνετα και με ένα σετ από κομψές πιτζάμες που συνδυάζουν στιλ, άνεση και ευκολία. Όχι ότι χρειάζεται κανείς έναν επιπλέον λόγο για να μείνει λίγο παραπάνω στο κρεβάτι –ή στον καναπέ- αλλά αυτά τα brands θα κάνουν το #menoumespiti λίγο πιο ευχάριστο, είτε είναι ανάγκη είτε απλώς επιλογή.

Phriya

Phriya

Αυτό το νέο label είναι εμπνευσμένο από το όχι και τόσο γνωστό νησί της Ιταλίας, την Ponza. Tα σχέδια έχουν μια αίσθηση πολυτέλειας, από τα κουμπιά μέχρι τα ζωγραφισμένα στο χέρι μοτίβα. Επιπλέον τα υφάσματα είναι 100% βιώσιμα, χρησιμοποιείται 100% φυσικό βαμβάκι και υλικά που προέρχονται από πιστοποιημένους sustainable συνεταιρισμούς. 
phriya.com
 

Sleeper

Sleeper

To ουκρανικό label Sleeper ειδικεύεται στις πιτζάμες που μπορείτε να φοράτε και εκτός σπιτιού. Ο στόχος του είναι "να κάνει κάθε περιβάλλον να μοιάζει με το σπίτι" και αν ανήκετε σ' αυτούς που αγαπούν τα lingerie-as-outerwear συνολα σίγουρα θα σας ενθουσιάσει αυτή η συλλογή. 
the-sleeper.com

Piglet in Bed

Piglet in Bed

Στην πραγματικότητα το Piglet in Bed δεν είναι απλώς ένα sleepwear brand, αλλά περιλαμβάνει και λινά είδη για το σπίτι. Φρέσκα, δροσερά και ιδανικά για τις πιο ζεστές μέρες, αλλά και cosy για το κρύο, τα διαχρονικά pyjama sets της εταιρείας είναι μια φανταστική προσθήκη για τη γκαρνταρόμπα σας. Επιπλέον το Insta-account της είναι ό,τι πρέπει για deco inspiration.
pigletinbed.com

Eberjey

Eberjey

Απαλές, άνετες και πολύ κολακευτικές πιτζάμες. Αν ψάχνετε όλα αυτά τότε κοιτάξτε τις συλλογές Eberjey που είναι φτιαγμένες από ελαστικό ζέρσεϊ και είναι ιδανικές για να χαλαρώνετε. Ανάμεσα στις fans του brand θα βρείτε τις Emma Watson, Keira Knightley και Kate Hudson.
eberjey.com

Olivia Von Halle

Olivia Von Halle

Δεν υπάρχει γυναίκα που δεν θα ήθελε ένα σετ της Olivia von Halle. Το 2011 η σχεδιάστρια δημιούργησε το brand της το οποίο είναι εμπνευσμένο από τις glamorous μεταξωτές πιτζάμες των 1920s που φορούσε η Coco Chanel. Έγινε αμέσως ιδιαίτερα δημοφιλής και πλέον όλα τα κομμάτια της φοριούνται ακόμα και σε πάρτι, και όχι μόνο στο κρεβάτι. 
oliviavonhalle.com

Pour les Femmes

Pour les Femmes

To brand που δημιούργησαν οι Robin Wright και Karen Fowler είναι social conscious και επιπλέον διαχρονικό και πάρα πολύ θηλυκό. Επιπολέον έχει φιλανθρωπικό σκοπό καθώς κάθε κομμάτι είναι φτιαγμένο από γυναίκες που ζουν σε προβληματικές περιοχές, στις οποίες δίνεται η ευκαιρία να μάθουν μία τέχνη και να κερδίσουν τα προς το ζειν για την οικογένεια και τον εαυτό τους. 
poulesfemmes.com

Lake

Lake

To Lake είναι ένα αμερικανικό brand με επιλογές για όλη την οικογένεια. Από κοντά σετ μέχρι μακριά nightgowns, ανάλογα με το στιλ σας θα βρείτε αυτό που σας ταιριάζει. Κάθε σχέδιο είναι πολύ απλό και κομψό ενώ όπως αναφέρουν οι δημιουργοί είναι ίσως οι πιο άνετες πιτζάμες που θα φορέσετε ποτέ. 
lakepajamas.com

Hesper Fox

Hesper Fox

To sleepwear brand Hesper Fox με έδρα το Λονδίνο επικεντρώνεται κυρίως στις πολύχρωμες πιτζάμες από βαμβάκι, δροσερό λινό και πολυτελές μετάξι. Είτε αποφασίσετε να τις φορέσετε σε κάποιο brunch είτε στο σπίτι, αυτά τα υπέροχα σχέδια θα γίνουν τα αγαπημένα σας. Η νέα resortwear σειρά τους επίσης φτιάχνει τη διάθεση και αξίζει την προσοχή σας. 
hesperfox.com

Desmond & Dempsey

Desmond & Dempsey

H Desmond & Dempsey δημιουργεί πιτζάμες που θα αγαπήσετε όσο τα party dresses σας. Παρόλο που τα βαμβακερά σετ που υπογράφει μπορούν να φορεθούν άνετα και έξω, δεν είναι αυτός ο στόχος του label, το οποίο θέλει να δημιουργεί κομμάτια με τα οποία κανείς νιώθει άνετα στον ύπνο αλλά και στο σπίτι γενικότερα. Ιδρύθηκε από έναν Βρετανό και έναν Αυστραλό οπότε συνδυάζει αυτές τις δύο επιρροές και τελικά δημιουργεί σιλουέτες με laidback και παιχνιδιάρικο χαρακτήρα. 
desmondanddempsey.com