H Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry αγόρασαν σπίτι στην Πορτογαλία

Η νέα αγορά οδηγεί τη Meghan Markle και τον πρίγκιπα Harry πιο κοντά στη βασιλική οικογένεια της Βρετανίας.

Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry μεγαλώνουν τη λίστα με τα ακίνητά τους. Σχεδόν δύο χρόνια μετά την έξωση από το Frogmore Cottage στο Windsor, ο δούκας και η δούκισσα του Sussex αγόρασαν  νέο σπίτι στην Ευρώπη. Αυτό τους φέρνει, τουλάχιστον γεωγραφικά, πιο κοντά στη βρετανική βασιλική οικογένεια. 

Το ζευγάρι, μετά τη μόνιμη κατοικία του στο Μοντεσίτο, φέρεται να αγόρασε μια εξοχική κατοικία στην Πορτογαλία. Το νέο ακίνητο θα τους επιτρέψει να εξακολουθούν να διατηρούν ένα στήριγμα στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, παρά την παραίτησή τους από τα βασιλικά τους καθήκοντα το 2020. 

Γιατί όμως από όλα τα μέρη στον κόσμο επέλεξαν την Πορτογαλία; Ο ήλιος και η θάλασσα της ευρωπαϊκής πόλης δεν είναι οι μοναδικοί λόγοι. Η αγορά θα μπορούσε να χαρίσει στη Meghan Markle, που είναι Αμερικανίδα πολίτης, μια χρυσή βίζα, η οποία θα της επιτρέπει την πρόσβαση χωρίς βίζα στη ζώνη Σένγκεν της Ευρωπαϊκής Ένωσης -αποτελείται από 26 χώρες στις οποίες συμπεριλαμβάνονται η Ιταλία,η Ισπανία και η Ελλάδα.

Ένα νέο πορτογαλικό ακίνητο θα επέτρεπε επίσης στο ζευγάρι να βρίσκεται πιο κοντά σε κάποια από τα μέλη της οικογένειά τους. Η ξαδέρφη του Harry, η πριγκίπισσα Ευγενία και ο σύζυγός της, Jack Brooksbank, έχουν ένα κτήμα στο CostaTerra Golf and Ocean Club, ένα αποκλειστικό θέρετρο γκολφ δίπλα στη θάλασσα στο Μελίντες νότια της Λισαβόνας, σύμφωνα με την Telegraph.

Ο Jack Brooksbank εργάζεται στο μάρκετινγκ και τις πωλήσεις για την CostaTerra και μοιράζει το χρόνο του μεταξύ Πορτογαλίας και Λονδίνου με την Ευγενία και τους δύο μικρούς τους γιους, τον August και τον Ernest.

Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex έχουν επισκεφθεί την Πορτογαλία τουλάχιστον μία φορά στο παρελθόν, όταν απόλαυσαν ένα "ρομαντικό διάλειμμα τριών διανυκτερεύσεων" στο κτήμα της ξαδέρφης του Harry,  μετά τους Αγώνες Invictus στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας το 2023.

Διαβάστε Επίσης