"Ο γάμος του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle θα τελειώσει με κλάματα"

Το σχόλιο βοηθού της βασίλισσας Ελισάβετ στο νέο βιβλίο του Tom Bower.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η νέα βιογραφία του Βρετανού Tom Bower "Revenge: Meghan, Harry and the war between the Windsors” πρέπει να έχει κάνει τον πρίγκιπα Harry και τη Meghan Markle να χάσουν τον ύπνο τους, δεδομένων των αποκαλύψεων που έκανε για το προφίλ της δούκισσας του Sussex, όσο και της σχέσης του διάσημου ζευγαριού με τη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας.

Διαβάστε Επίσης

Σύμφωνα με το βιβλίο, μία κυρία επί των τιμών και επί δεκαετίες βοηθός της βασίλισσας Ελισάβετ, έκανε ένα σχόλιο αρκετά αρνητικό για τον γάμο του δούκα και της δούκισσας του Sussex. Ο λόγος για τη Lady Susan Hussey, η οποία βρίσκεται στην αυλή της βασίλισσας Ελισάβετ από το 1960, συνεπώς γνωρίζει καλά πολλά από τα μυστικά και το παρασκήνιο μιας από τις πιο γνωστές οικογένειες στον κόσμο. 

Όπως ανέφερε ο Bower στο βιβλίο του, η Lady Hussey είχε βρεθεί σε ένα τραπέζι μαζί με συντελεστές του χώρου του θεάτρου πολύ πριν τον γάμο του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle, για τον οποίο είχε δηλώσει πως θα είναι μία επική αποτυχία. "Ενώ συζητούσε την πιθανότητα η Meghan να συνδεθεί με το Εθνικό Θέατρο μετά τον γάμο, η Hussey ξαφνικά έγινε πολύ σοβαρή για το μέλλον του ζευγαριού: Αυτό θα τελειώσει με κλάματα. Θυμηθείτε τα λόγια μου", έγραψε ο Bower σχετικά με το τι φημολογείται πως είπε η φίλη της βασίλισσας Ελισάβετ.

Να σημειωθεί πως ο συγγραφέας επίσης αναφέρει πως η 83χρονη κυρία επί των τιμών είχε υπάρξει και στην ομάδα του παλατιού που θα βοηθούσε τη Markle να προσαρμοστεί στη νέα της ζωή με τη βασιλική οικογένεια.

Διαβάστε Επίσης