Πρίγκιπας William- Πρίγκιπας Harry | Τα σημάδια συμφιλίωσης που όλοι περίμεναν στο Πλατινένιο Ιωβηλαίο και το γιουχάρισμα του κόσμου στην Meghan Markle

Επιφωνήματα αποδοκιμασίας περίμεναν τον δούκα και τη δούκισσα του Sussex όταν βγήκαν από την εκκλησία.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Οι εκδηλώσεις για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο ήταν η καλύτερη αφρομή για τον πρίγκιπα William και τον πρίγκιπα Harry να βρουν χρόνο να βελτιώσουν τις σχέσεις τους αλλά και να δείξουν στον βρετανικό λαό ότι εξακολουθούν να είναι μια δεμένη οικογένεια. Πολλοί ήταν εκείνοι που περίμεναν στην πρώτη τους δημόσια εμφάνιση για φέτος στον καθεδρικό Ναό St.Paul να δουν ένα σημάδι συμφιλίωσης ανάμεσά τους, όμως απογοητεύτηκαν.

Σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα, τα δύο αδέλφια συναντήθηκαν στην εκκλησία, όμως έφτασαν διαφορετική ώρα με αποτέλεσμα ο Harry και η Meghan να έχουν ήδη κάτσει στις θέσεις τους όταν έφτασαν ο William με την Kate. Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τους δύο πρίγκιπες να κάθονται αρκετά μακριά στην εκκλησία, ενώ τα βλέμματά τους δεν συναντήθηκαν ούτε στην άφιξη του δούκα και της δούκισσας του Cambridge αλλά ούτε και κατά τη διάρκεια της λειτουργίας.

Πρίγκιπας William- Πρίγκιπας Harry | Τα σημάδια συμφιλίωσης που όλοι περίμεναν στο Πλατινένιο Ιωβηλαίο και το γιουχάρισμα του κόσμου στην Meghan Markle

Όπως γράφει χαρακτηριστικά η Daily Mail, τα δύο αδέλφια θα μπορούσαν να είχαν γνέψει ο ένας στον άλλο ή να ανταλλάξουν ένα χαιρετισμό ή ακόμα και να είχαν αγκαλιαστεί, όπως άλλωστε έκανε και ο πρίγκιπας Κάρολος όταν είδε την Kate Middleton και της έδωσε ένα φιλί. Οι δύο πρίγκιπες, όμως, ίσως δεν θέλησαν να δώσουν τροφή για σχόλια και προτίμησαν να μην εκφράσουν δημοσίως τα συναισθήματά τους, όπως άλλωστε συνηθίζουν τα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

πριγκιπας William

Αντίθετα, ο κόσμος που είχε συγκεντρωθεί έξω από την εκκλησία για να δει από κοντά τα μέλη της βασιλικής οικογένειας, γνωστοποίησε με τον πιο έντονο τρόπο τα συναισθήματά του για την Meghan Markle. Ενώ επιφύλασσαν το πιο δυνατό τους χειροκρότημα για την Kate Middleton και τον πρίγκιπα William, η αντίδρασή τους δεν ήταν η ίδια όταν η Markle και ο Harry βγήκαν από την εκκλησία.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media αλλά και όπως ανέφεραν πηγές από ανθρώπους που ήταν μπροστά στην εκκλησία, αρκετοί γιούχαραν την Markle με επιφωνήματα αποδοκιμασίας ενώ ήταν και αρκετοί που χειροκρότησαν. Ο ρεπορτέρ βασιλικών θεμάτων Richard Palmer, είπε χαρακτηριστικά, σύμφωνα με τη Daily Mail "υπήρχε μια έντονη αντίδραση όταν είδαν τον Harry και τη Meghan, ένας συνδυασμός από επιδοκιμασίες και αποδοκιμασίες".

Διαβάστε Επίσης