Ένας μοναδικός χώρος στην Αττική για μια άνευ προηγουμένου εμπειρία ομορφιάς και ευεξίας

Το Divani Athens Spa & Thalasso Center είναι το ιδανικό μέρος για περιποίηση, χαλάρωση και αναζωογόνηση.

Φανταστείτε τον εαυτό σας σε ένα πολυτελές καταφύγιο δίπλα στη θάλασσα, μόλις μερικά χιλιόμετρα από το κέντρο της Αθήνας, απολαμβάνοντας την ηρεμία που προσφέρει η θάλασσα του Σαρωνικού. Το Divani Apollon Palace & Thalasso στην ειδυλλιακή Βουλιαγμένη, προσφέρει ακριβώς αυτό: έναν συνδυασμό πολυτέλειας, χαλάρωσης και ευεξίας σε μια από τις πιο όμορφες τοποθεσίες της Αθηναϊκής Ριβιέρας.

Αν τώρα αναζητάτε μια ολιστική εμπειρία απόλυτης αναζωογόνησης, για να ξεφύγετε έστω για λίγο από την ένταση της καθημερινότητας, το Divani Athens SPA & Thalasso Center, το κέντρο ευεξίας που βρίσκεται στο ξενοδοχείο, είναι, αναμφίβολα, το καταλληλότερο μέρος. Πρόκειται για ένα παγκόσμιας κλάσης κέντρο με τεράστια γκάμα θεραπειών, καθώς και το μοναδικό κέντρο θαλασσοθεραπείας στην Αθήνα, αλλά και το -κυριολεκτικά- καλύτερο Fitness Center της χώρας, με τα τελευταίας λέξης Technogym Artis Line μηχανήματα, στη μεγαλύτερη ποικιλία αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα.

Την όλη εμπειρία ολοκληρώνουν οι συναντήσεις με εξειδικευμένους διαιτολόγους, που ύστερα από ειδικές μετρήσεις ορίζουν ποιο είναι το βέλτιστο βάρος κάθε ατόμου προτείνοντας ανάλογα διατροφικά μενού για απώλεια βάρους ή για τόνωση και ενέργεια, ανάλογα με την εκάστοτε ανάγκη. Παράλληλα, τα anti-stress προγράμματα που χρησιμοποιούν τη γιόγκα και τον διαλογισμό για πλήρη αναζωογόνηση σώματος και πνεύματος, μπορούν να σε χαλαρώσουν ουσιαστικά, μεταφέροντάς σε μια άλλη διάσταση. Πέρα από την wellness εμπειρία όμως, εκεί θα μπορέσεις να απολαύσεις μια ευρεία γκάμα από θεραπείες περιποίησης προσώπου και σώματος, για να νιώσεις την επιδερμίδα σου πιο λαμπερή και νεανική από ποτέ.

Άλλωστε, είναι ολοφάνερη η σημασία που δίνεται στο wellbeing, μιας και σε όλα τα ξενοδοχεία του ομίλου Διβάνη υπάρχουν σύγχρονα, πλήρως εξοπλισμένα Fitness Centers και Wellness Clubs.

Διαβάστε τη συνέχεια στο madamefigaro.gr