Η Jennifer Lawrence φόρεσε το τέλειο παπούτσι εγκυμοσύνης στο κόκκινο χαλ

Η Jennifer Lawrence έκανε την πρώτη της εμφάνιση μετά την ανακοίνωση της δεύτερης εγκυμοσύνης.

H Jennifer Lawrence έδωσε στιλιστικές ιδέες για εγκύους κάνοντας την πρώτη της επίσημη έξοδο μετά την ανακοίνωση της δεύτερης εγκυμοσύνης της. Η ηθοποιός περπάτησε στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ AFI 2024 για την πρεμιέρα του νέου της ντοκιμαντέρ Zurwaski V Texas. Στο συγκεκριμένο project είναι συμπαραγωγός με τη Hillary Clinton. 

Για την περίσταση, η Jennifer Lawrence υιοθέτησε μια άνετη αλλά κομψή προσέγγιση στο στιλ εγκυμοσύνης τόσο για το φόρεμά της όσο και για τα παπούτσια της. Φυσικά, επανέφερε και τις μακριές αφέλειες στα μαλλιά της. 

Η Jennifer Lawrence φόρεσε το τέλειο παπούτσι εγκυμοσύνης στο κόκκινο χαλ

Η ηθοποιός επέλεξε ένα λευκό μίντι φόρεμα Dior, το οποίο ήταν κομμένο στον ώμο από τη μία πλευρά. Το συνδύασε με μία μαύρη δερμάτινη ζώνη που ήταν τοποθετημένη ακριβώς πάνω από την ελαφρώς φουσκωμένη κοιλιά της και ανάμεσα σε τρεις σειρές μαύρων κουμπιών που υπήρχαν στο φόρεμά της. Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με ένα ζευγάρι μαύρες μπαλαρίνες. Η επιλογή παπουτσιού ήταν η ιδανική για μία εγκυμονούσα. 

Η Jennifer Lawrence έχει ένα ακόμη παιδί με τον σύζυγό της, Cooke Maroney, τον 2χρονο Cy. Η ηθοποιός είναι "ενθουσιασμένη που είναι ξανά έγκυος" και ο γάμος τους περνά την καλύτερή του φάση. "Είναι πολύ ευτυχισμένη με τον Cooke. Είναι υπέροχα μαζί. Είναι σούπερ χαλαρός και αυτό μεταδίδεται σε εκείνη" ανέφερε πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού στο People.

"Λατρεύει να είναι μαμά", συνεχίζει η ίδια πηγή. "Είναι ενθουσιασμένη που είναι ξανά έγκυος. Της φαίνεται σαν να είναι η τέλεια στιγμή. Ο γιος της θα είναι 3 ετών όταν έρθει το νέο μωρό".

Διαβάστε Επίσης