Ο σοκολατένιος κορμός είναι ίσως το πιο κλασικό και συγχρόνως lush γλυκό των εορτών. Μία έμπρακτη κίνηση αγάπης και τρυφερότητας συντιθέμενη από κακάο και εθιστικές δόσεις σοκολάτας. Για να γιορτάσει αυτή τη μοναδική της εορταστικής περιόδου και το πάθος του Christian Dior για τη γαστρονομία, η La Pâtisserie Dior παρουσιάζει έναν premium κορμό σοκολάτας – ιδανικό τόσο για εκείνους που επιθυμούν να το απολαύσουν εντός ενός από τα signature cafe του οίκου όσο και για αυτούς που κινούνται σε take-away βηματισμό. Μάλιστα, οι τελευταίοι θα έχουν την ευκαιρία να "φωλιάσουν" αυτή τη γλυκιά δημιουργία σε ένα αρτιστίκ κουτί που παρατείνει τη νόστιμη, εκλεπτυσμένη εμπειρία.
Καρπός του ταλέντου του σεφ Jean Imbert και του expert επί της ζαχαροπλαστικής Romuald Bizart, αυτή η μοναδική δημιουργία έχει τη μορφή ενός απολαυστικού κορμού που διακόπτεται από μια βελόνα και μια κλωστή κατασκευασμένη από ζάχαρη.
Οι ειδικοί επί της υψηλής ζαχαροπλαστικής τέχνης το περιγράφουν ως μία συνάντηση πολύτιμων γαστρονομικών δεξιοτήτων: τα γκουρμέ αρώματα φουντουκιού εμποτίζουν ένα παντεσπάνι Joconde, ένα τραγανό, κρεμώδες μπισκότο, μαζί με μια ελαφριά μους και ένα κονφί- δυνατές, ακαταμάχητες γεύσεις, που μεγεθύνονται από ντελικάτες νότες πορτοκαλιού και τη διακριτική υπογραφή ενός οίκου που δεν έκρυψε ποτέ την τρυφερή του αδυναμία στην πολυτέλεια της τέχνης.
Για τους λάτρεις της λεπτομέρειας, ο σοκολατένιος κορμός του οίκου διαθέτει πέντε κουμπιά που είναι σχολαστικά χαραγμένα με το όνομα "Dior", τα αρχικά "CD" και το τυχερό αστέρι του ιδρυτή-κομμωτή. Ένα έργο τέχνης, που συνδυάζει την τελειότητα και την κομψότητα, το οποίο μπορείτε να ανακαλύψετε από τις 14 Δεκεμβρίου 2024 στον επίσημο ιστότοπο του γαλλικού οίκου.