Τι πραγματικά συμβαίνει ανάμεσα στη Gwyneth Paltrow και τον Timothée Chalamet;

Το φιλί στους δρόμους της Νέας Υόρκης που προκάλεσε ερωτηματικά.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Όσοι βρέθηκαν στους δρόμους της Νέας Υόρκης την προηγούμενη εβδομάδα είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν κάτι αναπάντεχο και σπάνιο. Τη Gwyneth Paltrow να φιλά τον Timothée Chalamet.

Πριν προλάβετε να μας υπενθυμίσετε ότι ο ηθοποιός είναι ζευγάρι με την Kylie Jenner, έχουμε την εξήγηση. Και αυτή δεν είναι άλλη από το γεγονός ότι οι δυο τους αποτελούν το πρωταγωνιστικό ζευγάρι της ταινίας Marty Supreme. Οι νέες φωτογραφίες αποκάλυψαν στοιχεία από τα παρασκήνια της επερχόμενης ταινίας και, όπως φαίνεται, τα πράγματα θα πάρουν μια μάλλον καυτή τροπή.

Τι πραγματικά συμβαίνει ανάμεσα στη Gwyneth Paltrow και τον Timothée Chalamet;

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το "Marty Supreme" αφηγείται την ιστορία του θρυλικού πρωταθλητή του πινγκ πονγκ, Marty Reisman. Ο Τζος Σαφντί υπογράφει την σκηνοθεσία στην πρώτη του προσπάθεια από το 2008. Μαζί με τη Gwyneth Paltrow, η οποία επιστρέφει μετά το "Avengers:Endgame" του 2019 και ο Αμερικανός ράπερ Tyler, the Creator πραγματοποιώντας το κινηματογραφικό του ντεμπούτο. Μαζί τους οι Odessa A'zion, Penn Jillette, Kevin O'Leary και Abel Ferrara. Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες ανήμερα των Χριστουγέννων.

Gwyneth Paltrow Timothee Chamalet

Αξίζει να αναφερθεί ότι Δεν είναι σαφές ποια είναι η κατάσταση της σχέσης των χαρακτήρων στην ταινία, καθώς οι λεπτομέρειες της πλοκής έχουν κρατηθεί καλά κρυμμένες. Ωστόσο, φαίνεται να είναι ερωτευμένοι ο ένας με τον άλλον, με άλλα στιγμιότυπα να τους δείχνουν να περπατούν καθώς η Gwyneth τοποθετεί ένα διαμαντένιο κολιέ γύρω από το λαιμό του ηθοποιού.