Ryan Reynolds: "Υιοθετήστε όλους αυτούς τους Ryans"

Φιλοζωική οργάνωση έκανε στον Ryan Reynolds ένα απίστευτο δώρο: βάφτισε όλα τα αδέσποτα με το όνομα του προκειμένου να βρουν σπίτι.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Αν κάποιος θέλει έναν δικό του Ryan Reynolds για το σπίτι, υπάρχει λύση.

Ο κολλητός του, Rob McElhenney με τον οποίο ο Reynolds αγόρασε την ποδοσφαιρική ομάδα Wrexham AFC, τού επιφύλαξε ένα πραγματικά ξεχωριστό δώρο για τα 48α γενέθλια του: συνεργάστηκε με τη ΜΚΟ Best Friends Animal Society, η οποία ονόμασε όλα τα ζωάκια προς υιοθεσία "Ryan Reynolds" προκειμένου να βρουν λίγο πιο εύκολα το παντοτινό τους σπίτι. 

Ο Reynolds, του οποίου τα γενέθλια είναι την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου, δημοσίευσε το σχετικό βίντεο στο Instagram, στο οποίο μιλάει ο McElhenney. Στο βίντεο ο φίλος του εξηγεί πως "δεν υπάρχει καλύτερο δώρο για τον Ryan από την άνευ όρων αγάπη". Ο ηθοποιός αστειεύτηκε πως αν προσπαθήσει όμως κάποιος να του δώσει όντως αυτή την αγάπη, εκείνος θα απαντήσει με μήνυση. Γι' αυτό, κατέληξε πως είναι καλύτερα να του δώσουμε την αγάπη μας έμμεσα: αγαπώντας άνευ όρων ένα ζωάκι.

Η φιλοζωική οργάνωση προσφέρει προς υιοθεσία πολλούς Ryans: σκυλάκια (κουτάβια και ηλικιωμένα), γάτες, ένα γαϊδούρι Ryan Raynolds, αλλά και μία χελώνα.

Το δίδυμο των φίλων κάνει τα πιο τρελά κι αντισυμβατικά δώρα ο ένας στον άλλον για τα γενέθλιά τους. Έτσι, στο παρελθόν, ο Reynolds είχε παραγγείλει ένα πορτρέτο του McElhenney εμπνευσμένο από τον Τιτανικό, ενώ ο McElhenney χάρισε στον Reynolds ένα αερόστατο με το πρόσωπό του. That's what friends are for!