To carousel της Jennifer Aniston αποδεικνύει πόσο πλούσια και γεμάτη είναι η ζωή της

Καταιγιστικοί οι ρυθμοί της σταρ που έκανε δώρο μια σειρά από φωτογραφίες της στο Instagram.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Jennifer Aniston δίνει στους οπαδούς της στο Instagram μια γεύση από την πολυάσχολη ζωή της.

Το Σάββατο, 27 Απριλίου, η σταρ μοιράστηκε μια σπάνια ανάρτηση στο Instagram, όπου έκανε check in με τους ακολούθους της και πρόσφερε μερικά στιγμιότυπα ενημέρωσης.

Στο καρουζέλ, η ηθοποιός έβγαλε μια selfie στο αυτοκίνητο. Σε  άλλες φωτογραφίες, βλέπουμε τα δύο από τα τρία σκυλιά της, τον Λόρδο Τσέστερφιλντ και τον Κλάιντ (το λευκό πιτ μπουλ της, η Σόφι, δεν απεικονίζεται) που αράζουν και την κοιτάζουν στα μάτια.

Μια άλλη φωτογραφία απαθανατίζει την Aniston να κάνει μια προπόνηση στο Pvolve - το brand προπόνησης με την υποστήριξη διασημοτήτων με το οποίο συνεργάστηκε στο παρελθόν - καθώς η ίδια και τη διευθύντρια της εταιρείας, Dani Coleman, που ποζάρουν μαζί για μια selfie στον καθρέφτη.

Σε άλλες φωτογραφίες, η ηθοποιός φαίνεται με φίλους - μεταξύ των οποίων η τηλεοπτική συγγραφέας Molly McNearney, σύζυγος του Jimmy Kimmel και παραγωγός του μακροχρόνιου talk show του, η ηθοποιός Andrea Bendewald και η Amanda Anka, κόρη του Paul Anka και σύζυγος του αποφοίτου του Ozark Jason Bateman - καθώς συνομιλούν στο FaceTime και βγαίνουν για φαγητό.

Άλλα στιγμιότυπα δείχνουν μια ιδιαίτερα κομψή γυναίκα να καλεί ταξί ενώ βγάζει βόλτα το σκύλο της ή την Aniston να κρατάει μια πινακίδα που γράφει: "Δεν μπορώ να συμπεριφερθώ σαν ενήλικας σήμερα". Η τελευταία φωτογραφία περιλαμβάνει μια απλή λήψη ενός καθρέφτη μπάνιου με ένα μήνυμα γραμμένο πάνω του με μαρκαδόρο: "Σ' αγαπώ xx".

Η Aniston ήταν απασχολημένη τον τελευταίο καιρό. Μόλις αυτή την εβδομάδα, αποκαλύφθηκε ότι θα αναλάβει και πάλι τον τίτλο της παραγωγού για μια επερχόμενη επανεκτέλεση του 9 to 5, της κωμωδίας του 1980 με πρωταγωνίστριες τις Dolly Parton, Jane Fonda και Lily Tomlin.

Η ηθοποιός έχει αναλάβει την παραγωγή της ταινίας μέσω της εταιρείας της Echo Films, την οποία διευθύνει μαζί με την παραγωγό Kristen Hahn, ενώ ο βραβευμένος με Όσκαρ σεναριογράφος Diablo Cody θα γράψει το σενάριο της ταινίας. 

To carousel της Jennifer Aniston αποδεικνύει πόσο πλούσια και γεμάτη είναι η ζωή της

Η ηθοποιός πρόκειται επίσης να ξεκινήσει τις προετοιμασίες για την επερχόμενη τέταρτη σεζόν του The Morning Show, του δράματος που παρακολουθεί τη ζωή των δημοσιογράφων και των στελεχών που εργάζονται στο φανταστικό ειδησεογραφικό δίκτυο UBA.