Όλα τα τζάκετ που θα χρειαστείτε στις φθινοπωρινές σας εμφανίσεις

Ντένιμ τζάκετ, καπιτονέ και κοντές καμπαρντίνες είναι must στο φθινοπωρινό ντύσιμο.

Το φθινόπωρο επαναφέρει στο ντύσιμο μία κατηγορία ενδυμάτων που είχαμε αφήσει στην άκρη για το καλοκαίρι: τα τζάκετ. Η μετάβαση από τον ζεστό καιρό του καλοκαιριού στις πρώτες δροσιές του φθινοπώρου κάνει απαραίτητη την παρουσία των πανωφοριών , τα οποία, γι' αυτή την πρώτη περίοδο, είναι πιο ελαφριά από τα βαριά παλτό του χειμώνα. Ασφαλώς, τα blazers αποτελούν πρωταγωνιστές στο στιλ της εποχής, όμως δεν είναι τα μοναδικά που θα σας κρατήσουν κομψές και ζεστές στην πρώτη σοβαρή πτώση της θερμοκρασίας: ντένιμ και δερμάτινα τζάκετ, κοντές καμπαρντίνες, tweed σακάκια, κάπες και ελαφριά καποτινέ είναι ό,τι χρειάζεστε για τη μεταβατική περίοδο.

Τα τζάκετ που θα φορέσουμε το φθινόπωρο 

Ξεκινήστε τις φθινοπωρινές αγορές σας από τα τζάκετ που διαχρονικά βγαίνουν πρώτα από τη ντουλάπα αυτή την εποχή - και συνδυάζονται σε διαφορετικά στιλ: τα ντένιμ τζάκετ. Σε συνδυασμό με ντένιμ παντελόνια ή ντένιμ φούστες σας υπόσχονται επίκαιρα Canadian Tuxedo looks, ενώ μπορείτε να τα φορέσετε με υφασμάτινα παντελόνια και t-shirts, πάνω από φορέματα, αλλά και με παντελόνια φόρμας σε αναβαθμισμένες athleisure εμφανίσεις. 

Όλα τα τζάκετ που θα χρειαστείτε στις φθινοπωρινές σας εμφανίσεις

Διαβάστε Επίσης

Οι καμπαρντίνες αποτελούν το hero piece της φθινοπωρινής γκαρνταρόμπας, και τις τελευταίες σεζόν έχει γίνει πολύ δημοφιλείς η cropped εκδοχή τους. Η κοντή καμπαρντίνα θα γίνει η εναλλακτική των blazers στα office looks σας, ενώ μπορείτε να την συνδυάσετε ωραία και με τα τζιν σας. 

street style jacket

Άλλη μεγάλη κατηγορία τζάκετ για το φθινόπωρο είναι τα δερμάτινα: σε στιλ aviator ή bomber, σε γραμμή σακάκι ή απλά oversized και άνετα με κομψούς γιακάδες, τα δερμάτινα τζάκετ θα γίνει η go-to επιλογή σας με ό,τι φοράτε όταν θα μας έχει αποχαιρετίσει για τα καλά η ζέστη του καλοκαιριού. Παρόμοια, μπορείτε επενδύσετε σε τζάκετ και κάπες από μαλλί, καπιτονέ και utility τζάκετ ανάλογα με το ύφος της περίστασης που θέλετε να εξυπηρετήσετε με το look σας. 

steet style jacket

Editor's choice 

Δερμάτινο τζάκετ Loewe, luisaword.com.

Κάπα ζακάρ από μαλλί και κασμίρι Max Mara, Max Mara boutique.

Κοντή καμπαρντίνα, Tommy Hilfiger.

Denim jacket με κοτλέ γιακά, Marant Étoile.

Cotton τζάκετ, Bottega Veneta.

Ζακέτα cropped σε καπιτονέ denim, LOLA.

Τζάκετ από μείγμα μαλλιού με κουμπιά σούστες, Massimo Dutti.

Δερμάτινο τζάκετ με γιακά, Cos.

Tweed σακάκι Self-Portrait, attica.

Denim μπουφάν με ζώνη "Dolman Trucker" Levi's, notos.

Κοντή καμπαρντίνα, H&M.

Καπιτονέ τζάκετ, TOTEME.