Ewan McGregor | Το Harper's Bazaar στη βράβευση του εμβληματικού ηθοποιού στη Florida

Ο George Satsidis βρέθηκε στο Palm Hills Resort για τη βράβευση του βετεράνου ηθοποιού και μας μεταφέρει όλα όσα έγιναν τη μαγική βραδιά.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Γράφει: George Satsidis (@georgesats), L.A. Correspondent Harper’s Bazaar Greece

Ο Ewan McGregor, ο βετεράνος Σκωτσέζος ηθοποιός, κατάφερε να αποσπάσει μερικές από τις καλύτερες κριτικές της 30χρονης καριέρας του για την εκπληκτική του ερμηνεία στη σειρά του Paramount+, A Gentleman in Moscow (στην Ελλάδα προβλήθηκε από την Cosmote TV). Σε αυτή την τηλεοπτική σειρά, ο McGregor όχι μόνο υποδύθηκε τον κεντρικό ρόλο, αλλά ανέλαβε και καθήκοντα εκτελεστικού παραγωγού, γεγονός που τον καθιέρωσε ακόμα περισσότερο στη συνείδηση του κοινού ως έναν καλλιτέχνη με πολυδιάστατη ικανότητα και πλούσιο ταλέντο.

Ewan McGregor | Το Harper's Bazaar στη βράβευση του εμβληματικού ηθοποιού στη Florida

Στις 22 Οκτωβρίου, ο 53χρονος McGregor τιμήθηκε στο ειδυλλιακό Pelican Hill Resort στο Newport Beach με το Βραβείο Τηλεοπτικής Ερμηνείας της Χρονιάς από το Newport Beach Film Festival (NBFF). Η βραδιά ξεκίνησε με μία αφοπλιστικά ειλικρινή συζήτηση, όπου ο ηθοποιός, με ειλικρίνεια, γοητεία και απλότητα, ανέτρεξε στην καριέρα του. 

Γιώργος Σατσίδης

Η σημασία του Star Wars στην καριέρα του McGregor ήταν αναμφίβολα καθοριστική, κάτι που μοιράστηκε με το κοινό της εκδήλωσης. Πριν ακόμα γίνει γνωστός ως Obi-Wan Kenobi, το Star Wars είχε ήδη βάλει τα θεμέλια για την καριέρα του, χάρη στον θείο του, Denis Lawson, που πρωταγωνιστούσε στην πρώτη ταινία της σειράς το 1977.

Γιώργος Σατσίδης
Courtesy of Randy Shropshire/Getty Images for Newport Beach Film Festival
Courtesy of Randy Shropshire/Getty Images for Newport Beach Film Festival

Ο μικρός Ewan, μεγαλώνοντας στην ήσυχη πόλη Crieff της Σκωτίας, θαύμαζε τον θείο του, ο οποίος ήταν το παράδειγμα της απόλυτης καλλιτεχνικής ελευθερίας και αντισυμβατικότητας. "Ήταν μια μικρή, συντηρητική πόλη", θυμάται "και ο θείος μου φορούσε καμπάνες, χάντρες, γιλέκα από προβάτο και κυκλοφορούσε ξυπόλητος". Αυτή η εικόνα εντυπώθηκε βαθιά στη μνήμη του νεαρού Ewan. Όμως, τίποτα δεν μπορούσε να τον προετοιμάσει για την εμπειρία του να δει τον θείο του στη μεγάλη οθόνη, ως τον Wedge Antilles, τον τολμηρό πιλότο X-Wing που βοηθούσε τον Luke Skywalker να καταστρέψει το Death Star.

Courtesy of Randy Shropshire/Getty Images for Newport Beach Film Festival

"Πήγαμε στη μεγάλη πόλη, πιθανότατα στο Perth. Ήταν μια μικρή πόλη, αλλά εμείς πήγαμε στη "μεγάλη πόλη". Ο αδελφός μου κι εγώ φορούσαμε ακόμα τις σχολικές μας στολές. Μας πήραν μετά το σχολείο για να δούμε τον θείο μας σε μια ταινία. Και αυτή η ταινία ήταν ο Πόλεμος των Άστρων, όπου, όπως μπορείτε να φανταστείτε, απλώς διέλυσε το μυαλό μου", θυμήθηκε ο McGregor χαμογελώντας.

Finneas
Ο Finneas με το βραβείο του

Η βραδιά με τον διάσημο ηθοποιό στο πλαίσιο του Φεστιβάλ ήταν απλά μαγευτική και κύλησε υπέροχα κάτω από το περίφημο πορτοκαλί δειλινό του Newport Beach, καθώς η συζήτηση εκτυλίχθηκε από τα πρώτα βήματα της καριέρας του McGregor μέχρι την πρόσφατη ερμηνεία του στη σειρά A Gentleman in Moscow. Ο McGregor, με την αυθεντικότητα και το πάθος που τον χαρακτηρίζουν, μοιράστηκε με το κοινό τις εμπειρίες του και άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του σε μια μαγευτική βραδιά που θα μείνει στη μνήμη όλων όσοι ήταν εκεί. Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ που διεξάγετε με επιτυχία στο Orange county βραβεύτηκε και ο αδερφός της Billie Eilish, ο βραβευμένος με δύο Όσκαρ Finneas που βραβεύτηκε για τη μοναδική συνεισφορά του στον κινηματογράφο μέσα από τη μουσική του ενώ guest εμφάνιση έκανε ο 60χρονος Nicolas Cage με την 29χρονη σύντροφό του

satsidis exo

Μεταφέροντας τον παλμό του Hollywood και του διεθνούς Jet Set από την καρδιά της παγκόσμιας showbiz, ο Γιώργος Σατσίδης μοιράζεται με τους αναγνώστες του Harper's Bazaar όσα μαθαίνει και βλέπει #behindthecamera.