Nicole Kidman| Στα 57 της χρόνια δουλεύει με φρενήρεις ρυθμούς γιατί έχει έναν πολύ καλό λόγο

Η Νικόλ Κίντμαν πρωταγωνιστεί σε 2 ταινίες, συμμετέχει σε 3 σειρές και θα συμμετάσχει σε ακόμη 5 πρότζεκτ στο άμεσο μέλλον.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Πιάσ'την αν μπορείς. Η Nicole Kidman δουλεύει με φρενήρεις ρυθμούς καταρρίπτοντας ευτυχώς τα στανταρτ του Χόλιγουντ που μέχρι πρότινος ανάγκαζαν τις ηθοποιούς άνω των 40 ετών να αποσύρονται από την ενεργό δράση λόγω... ηλικίας.

Τον τελευταίο χρόνο, η Kidman πρωταγωνίστησε στις ταινίες "A Family Affair" και "Babygirl". Παράλληλα κρατούσε σημαντικούς ρόλους σε δύο σειρές, το "Expats" και το "The Perfect Couple", ενώ τώρα επιστρέφει στο "Lioness" που θα κυκλοφορήσει στο Paramount+ στις 27 Οκτωβρίου.

Και αντί να πάρει ανάσα ξαναβουτά. Η ηθοποιός αναμένεται να εμφανιστεί στη 2η σεζόν της σειράς του Hulu "Nine Perfect Strangers", την ταινία κινουμένων σχεδίων "Spellbound" και το θρίλερ "Holland, Michigan". 

Έπειτα, ελπίζει να έρθει η 3η σεζόν της σειράς "Big Little Lies" (μιας πραγματικά υπέροχης σειράς με αφηγήσεις που γίνονται μέσα από την οπτική 5 γυναικών) καθώς και η συνέχεια της σειράς "Practical Magic".

Και το εύλογο ερώτημα που προκύπτει είναι "γιατί τόσα πολλά πρότζκετ;". Η σταρ έδωσε την απάντηση στο περιοδικό Variety. Συγκεκριμένα είπε πως: "Υπάρχουν τόσες πολλές ευκαιρίες όσον αφορά τη δυνατότητα να εξυπηρετήσω τους ανερχόμενους δημιουργούς και να χρησιμοποιήσω αυτό που διαθέτω, όπως τη Helena [Reijn], σεναριογράφο και σκηνοθέτιδα του "Babygirl". Είναι πολύ δύσκολο για μένα να πω, 'Εντάξει, θα φροντίσω μόνο τον εαυτό μου', επειδή φροντίζω τόσο πολύ τους άλλους ανθρώπους".

Και συνέχισε:  "Μπορώ να δημιουργήσω περισσότερη δουλειά για τους ανθρώπους. Μπορώ να δημιουργήσω θέσεις εργασίας για τους ανθρώπους". Και επίσης, το αγαπώ. Έχω αυτό το πάθος. Απλά πρέπει να φροντίζω το σώμα μου. Μακάρι να είχα υπερδυνάμεις, γιατί θα ήθελα πολύ να είμαι παντού".

Επίσης τόνισε πως: "Αυτό ονειρευόμουν από μικρό κορίτσι. Αγαπώ αυτό που κάνω, οπότε θα τα δώσω όλα, αλλά μετά δεν βγαίνω έξω. Πηγαίνω σπίτι και περνάω χρόνο με την οικογένειά μου. Κάνουμε πράγματα μαζί. Δεν βγαίνω συχνά έξω, δεν πάω σε nightclubs!"