Πριγκίπισσα Charlotte | Έχει την καλύτερη μέντορα

Η πριγκίπισσα Charlotte αλλά παίρνει μαθήματα από ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας. Και δεν είναι η Kate Middleton.

Η πριγκίπισσα Charlotte έχει την πιο γλυκιά και αναπάντεχη βασιλική μέντορα για να της δείξει τον δρόμο. Αν ο νους σας πάει στην Kate Middleton, τότε ξεχάστε το! Σύμφωνα με τη Mirror, η πριγκίπισσα Άννα είναι εκείνη που πήρε την κόρη του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας της Ουαλίας κάτω από τις φτερούγες της. Η αδερφή του βασιλιά Καρόλου της δίνει μαθήματα πριγκίπισσας.

"Μιλάνε συνεχώς για τα πάντα και οτιδήποτε: γυναικείο ποδόσφαιρο, ιστιοπλοΐα, άλογα, μπαλέτο, μόδα, τρόπους... " ανέφερε ένας άνθρωπος από τον βασιλικό κύκλο ανήμερα της Ημέρας της Γυναίκας. "Αισθητά προετοιμάζει την Charlotte για να γίνει η τέλεια πριγκίπισσα και βασίλισσα εν αναμονή".

Φυσικά, ο μεγάλος αδερφός της, πρίγκιπας George είναι ο δεύτερος στη σειρά διαδοχής του θρόνου αλλά η πριγκίπισσα Charlotte προετοιμάζεται από τη σπουδαία θεία της για παν ενδεχόμενο με συμβουλές και μυστικά των royals που ήταν στην ίδια θέση πριν από εκείνη.

Η πηγή προσθέτει ότι η πριγκίπισσα Άννα της δίνει "ακούσια κάποια καυτά κουτσομπολιά για την οικογένεια με το να της λέει κάποιες από τις χειρότερες αστοχίες που μπορεί ένα βασιλικό μέλος να κάνει".

Οι γονείς της, πρίγκιπας William και Kate Middleton, είναι ενθουσιασμένοι που η πριγκίπισσα Άννα, που θεωρείται ένα από τα πιο σκληρά εργαζόμενα μέλη της βασιλικής οικογένειας, έχει αναλάβει αυτό τον ρόλο.

"Δεν θα μπορούσαν να φανταστούν έναν καλύτερο πρότυπο από την Άννα, που είναι γνωστή για την εργασιακή της ηθική και την ακλόνητη στήριξή της στον βασιλιά" αναφέρει η πηγή. "Η Άννα ήταν ανεκτίμητη στην Kate κατά τη διάρκεια των πρώτων αβέβαιων ετών της, ειδικά ως απλή πολίτης. Θέλει η Charlotte να έχει την ίδια δυνατή αγάπη που η Άννα έδωσε σε εκείνη".

Η πριγκίπισσα Άννα έδειξε τη συνέπειά της για ακόμη μία φορά με την παρουσία της στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι καθώς είναι το μοναδικό μέλος της οικογένειας που βρέθηκε- μέχρι στιγμής.

Διαβάστε Επίσης