Η απλή skincare κίνηση που θα σας κάνει να δείχνετε νεότερη από τις συνομήλικές σας

Ο μελλοντικός σας εαυτός θα σας ευγνωμονεί.

Καλές οι αντιγηραντικές κρέμες και οι ενέσιμες θεραπείες, αλλά η πιο "έξυπνη" κίνηση ομορφιάς που μπορείτε να κάνετε είναι να ολοκληρώνετε την πρωινή ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας σας με την εφαρμογή του αντηλιακού. Ο λόγος; Εκτός από το ότι προστατεύει από τα εγκαύματα και τον καρκίνο του δέρματος, προστατεύει επίσης την επιδερμίδα και από τη φωτογήρανση. 

Διαβάστε Επίσης

Γνωρίζατε ότι η καθημερινή έκθεση- ακόμη και τις μέρες με συννεφιά- στην υπεριώδη ακτινοβολία χωρίς προστασία, ευθύνεται άλλωστε, περισσότερο από την ηλιοθεραπεία, για το 80% των σημαδιών γήρανσης στην επιδερμίδα; Η προστασία της επιδερμίδας από τον ήλιο είναι απαραίτητη λοιπόν κάθε μέρα κι όλο το χρόνο. Ακόμα και οι γυναίκες που ακολουθούν πιστά την πιο κοινή συμβουλή των δερματολόγων, περιορίζουν την εφαρμογή του αντηλιακού στο πρόσωπο, αμελώντας έτσι ένα από τα πιο σημαντικά σημεία του σώματος. 

Εξαιρετικής σημασίας είναι η εφαρμογή του αντηλιακού τόσο στο λαιμό και το στέρνο, όσο και στα χέρια, καθώς πρόκειται για σημεία που είναι σε καθημερινή βάση εκτεθειμένα στον ήλιο κι έτσι είναι τα πρώτα που εμφανίζουν σημάδια φωτογήρανσης, όπως ρυτίδες και κηλίδες. 

Για να τα αποφύγετε όσο το δυνατόν περισσότερο μπορείτε, αφού ολοκληρώσετε την πρωινή ρουτίνα περιποίησης του προσώπου σας, να εφαρμόζετε αντηλιακό και στα χέρια σας. Αυτήν την skincare κίνηση-κλειδί θα πρέπει να την κάνετε σε καθημερινή βάση, τόσο το καλοκαίρι, όσο και το χειμώνα, έτσι ώστε να δείτε αποτελέσματα και να βεβαιωθείτε ότι η επιδερμίδα σας θα διατηρηθεί για όσο το δυνατόν περισσότερο νεανική και λαμπερή. 

Διαβάστε Επίσης