Τα χρώματα μαλλιών στα οποία στρέφονται οι fashionistas αυτήν τη σεζόν

Οι 3 χρωματικές τάσεις που έχουν κατακλύσει το street style.

Εκτός από τις τάσεις που προτείνουν οι πιο διάσημοι οίκοι, εξίσου μεγάλο (αν όχι μεγαλύτερο) ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι προτάσεις των πιο γνωστών fashionistas. Τι χτενίσματα επιλέγουν πιο συχνά; Σε ποια κουρέματα δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης; Ποια χρώματα μαλλιών αγαπούν την εκάστοτε σεζόν; Σε αυτό το κείμενο θα ασχοληθούμε με το τελευταίο και τους τρόπους που επιλέγουν να ανανεώσουν την εμφάνισή τους για το φθινόπωρο 2024. Ιδού τα χρώματα μαλλιών που επιλέγουν οι περισσότερες:

Espresso

Βαθιές αποχρώσεις του καστανού, που φλερτάρουν με το μαύρο, και ακτινοβολούν από λάμψη πρωταγωνιστούν στο street style τον τελευταίο καιρό.  

Διαβάστε Επίσης

Το χρώμα αυτό εκτός από το ότι είναι διαχρονικό, δείχνει επίσης high-end και είναι ιδανικό για εσάς που αναζητάτε μια low-maintenance επιλογή, που δεν θα ταλαιπωρήσει τα μαλλιά σας κατά τη διάρκεια των πιο κρύων μηνών.

Terracopper

Ένα ακόμα χρώμα που εμφανίζεται συχνά στο street style τις τελευταίες εβδομάδες είναι το λεγόμενο terracopper. Πρόκειται για μια πλούσια χάλκινη/τερακότα απόχρωση που είναι λίγο πιο έντονη από το φυσικό κόκκινο χρώμα μαλλιών

Ταιριάζει πάρα πολύ σε ανοιχτόχρωμες, αλλά και σταρένιες επιδερμίδες, χαρίζοντάς τους ένα χρυσαφένιο "φως".

Dirty Blonde

Θα το δείτε ως vintage wood, αλλά και ως sunflower blonde. Σε κάθε περίπτωση το "βρώμικο" ξανθό, δηλαδή το hair look που μπλέκει ξανθές και καστανές αποχρώσεις είναι μία από τις αγαπημένες επιλογές των fashionistas για αυτήν τη σεζόν.

Αν θέλετε λοιπόν να "ανοίξετε" το χρώμα των μαλλιών σας αλλά όχι να καταφύγετε σε ένα icy blonde, μπορείτε να δοκιμάσετε αυτό το ξανθό χρώμα με τις καστανές ανταύγειες και ρίζες, που σε γενικές γραμμές κολακεύει όλες τις γυναίκες.

Διαβάστε Επίσης