X

Τα πιο κομψά καλοκαιρινά χτενίσματα από τις μητροπόλεις της μόδας

Beauty inspiration από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους του Λονδίνου, του Παρισιού, του Μιλάνου και της Κοπεγχάγης.

Όταν πρόκειται για την αναζήτηση όλων των νέων τάσεων, οι μεγαλύτερες fashion πόλεις του κόσμου, ακόμα και σε περίοδο μετά-κορωνοϊού, αναδεικνύονται στο απόλυτο place to be. Τα σύνολά τους δεν είναι ο μόνος τομέας στον οποίο τα it girls πειραματίζονται. Περπατώντας στη Λεωφόρο των Ηλυσίων Πεδίων στο Παρίσι και την Bond Street του Λονδίνου, μπορεί κανείς να ανακαλύψει άπλετο beauty inspiration όσον αφορά το μακιγιάζ, αλλά κυρίως τα πιο κομψά χτενίσματα. Ακολουθούν μερικά από τα πιο εύκολα καλοκαιρινά χτενίσματα του 2020, που αποθηκεύσαμε στο Instagram τελευταία:

Low Pony

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τις μέρες που ο χρόνος σας πιέζει και ο υδράργυρος έχει ανέβει υπερβολικά πολύ για να ασχοληθείτε παραπάνω από 5 λεπτά με τα μαλλιά σας, εμπιστευθείτε την αγαπημένη χαμηλή αλογοουρά, που εγγυάται πάντα μια κομψή εμφάνιση.

Beach Waves

Τι θα ήταν το καλοκαίρι χωρίς beach waves; Για να αντιγράψετε το look, βρέξτε ελαφρά τα μαλλιά σας, ψεκάστε τα με ένα sea salt spray και στη συνέχεια σχηματίστε δύο πλεξούδες. Μόλις στεγνώσουν πλήρως, λύστε τα και ψεκάστε με λίγο hair spray για κράτημα.

Hair Scarf

Χρησιμοποιήστε το αγαπημένο σας μεταξωτό μαντήλι για να στερεώσετε μια χαλαρή αλογοουρά και να διακοσμήσετε το messy bun ή φορέστε το σαν μπαντάνα έτσι ώστε να καμουφλάρετε τις λιπαρές ρίζες μεταξύ λουσιμάτων.

The Buns

-The tiny one

-The low one

Μπορεί να αποτελούν το πιο basic από όλα τα χτενίσματα, ωστόσο εξακολουθούν να αναδεικνύονται σε fashion girl favorite στις μητροπόλεις της μόδας. Στη βάση του αυχένα ή στην κορυφή του κεφαλιού, μικροσκοπικό ή over the top και messy το κλασικό bun μπορεί εύκολα να χαρίσει σε κάθε outfit το coolness που του λείπει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ