Τα 7 ωραιότερα bronzers για γυναίκες άνω των 50

Το απόλυτο must-have του καλοκαιρινού νεσεσέρ.

Μετά το χειμώνα η επιδερμίδα τείνει να έχει χάσει το χρώμα και τη φρεσκάδα της, με αποτέλεσμα το πρόσωπο να δείχνει θαμπό και κουρασμένο. Καθώς το καλοκαίρι πλησιάζει, έχει έρθει η ώρα να εντάξετε στη ρουτίνα μακιγιάζ σας ένα μπρόνζερ, που θα "ζεστάνει" την επιδερμίδα σας, κάνοντάς τη να δείχνει πιο ηλιοκαμένη και νεανική.

Διαβάστε Επίσης

Η επιλογή του ιδανικού μπρόνζερ μετά τα 50 χρειάζεται μία επιπλέον σκέψη. Η συμβουλή μας είναι να αποφύγετε τα προϊόντα με ματ φινιρίσματα, καθώς κάνουν την επιδερμίδα να δείχνει πιο θαμπή, αλλά και εκείνα, που περιέχουν glitter, καθώς μπορεί να τονίσουν τις ατέλειες της επιδερμίδας. Προτιμήστε ελαφρώς ιριδίζοντα προϊόντα, που θα χαρίσουν μια νεανική λάμψη στην επιδερμίδα σας κι εφαρμόστε τα με ένα μεγάλο πινέλο στα ζυγωματικά, το περίγραμμα και τη γραμμή των μαλλιών, αποφεύγοντας το "σκληρό" contouring, που μπορεί να "αγριέψει" το πρόσωπό σας. Εναλλακτικά, μπορείτε να επιλέξετε ένα προϊόν, που να συνδυάζει το μπρόνζερ με το ρουζ για ένα πιο εύκολο και φυσικό αποτέλεσμα.

Director's Note: Για ένα πολύ φυσικό και κολακευτικό αποτέλεσμα, δοκιμάστε ένα μπρόνζερ σε κρεμώδη μορφή.

Director's Choice | Τα ωραιότερα μπρόνζερ για γυναίκες άνω των 50

Aegean Bronzer, KORRES (στα φαρμακεία)

Aegean Bronzer, KORRES (στα φαρμακεία)

Εμπλουτισμένο με κακάο και έλαιο καρύδας, το νέο μπρόνζερ της σειράς Aegean Bronze χαρίζει μια λαμπερή, φυσικά μαυρισμένη όψη.

Warm Wishes Effortless Bronzer, Rare Beauty (sephora.gr)

Warm Wishes Effortless Bronzer, Rare Beauty (sephora.gr)

Αυτό το πρωτοποριακό μπρονζέ στικ "λιώνει" στο δέρμα χαρίζοντας ένα πειστικό μπρονζέ αποτέλεσμα που δεν ξεθωριάζει. Αξίζει να σημειωθείότι είναι εμπλουτισμένο με ένα μείγμα φυτών όπως ο λωτός, η γαρδένια και το λευκό νούφαρο, κι έτσι επιπρόσθετα καταπραΰνει το δέρμα.

Terracotta Light, Guerlain

Terracotta Light, Guerlain

Εμπλουτισμένη με φυσικό Moroccan μέλι ανθέων, γνωστό για τις ενυδατικές του ιδιότητες, η σύνθεση της Terracotta Light διατηρεί την ενυδάτωση του δέρματος για μεγάλο χρονικό διάστημα επιτυγχάνοντας άνεση που διαρκεί.
Επιπλέον, εξασφαλίζει μία λαμπερή, φωτεινή επιδερμίδα για υγιή όψη όλο το χρόνο.

Bronzing Powder, Seventeen Cosmetics

Bronzing Powder, Seventeen Cosmetics

Η υπέροχα λαμπερή, περλέ Bronzing Powder της Seventeen Cosmetics χαρίζει μια πολύ κολακευτική ηλιοκαμένη όψη, που δείχνει αθεράπευτα αισθησιακή.

Bronze Goddess Powder Bronzer, Estée Lauder

Bronze Goddess Powder Bronzer, Estée Lauder

Το Bronze Goddess Powder Bronzer χαρίζει ένα χρώμα υγείας στο πρόσωπο και ταυτόχρονα μια πολύ κολακευτική, μπρονζέ λάμψη.

Phyto-Touche Sun Glow Powder στην απόχρωση Honey Cinnamon, Sisley

Phyto-Touche Sun Glow Powder στην απόχρωση Honey Cinnamon, Sisley

Η σχεδίαση "wave" του Phyto-Touche Sun Glow Powder περιλαμβάνει δύο χρυσές μπεζ αποχρώσεις για να προσαρμόσετε το μαύρισμά σας όπως θέλετε και μια απόχρωση ρουζ για να προσθέσετε φρεσκάδα και λάμψη. Η ανεπαίσθητη υφή του "λιώνει" στο δέρμα σαν κρέμα αφήνοντάς το πιο όμορφο και λείο.

Beautiful Skin Sun-Kissed Glow Bronzer, Charlotte Tulbury (sephora.gr)

Beautiful Skin Sun-Kissed Glow Bronzer, Charlotte Tulbury (sephora.gr)

Εμπλουτισμένο με ενυδατικό υαλουρονικό οξύ και προβιταμίνη D3, το Beautiful Skin Sun-Kissed Glow Bronzer εκτός από το ότι χαρίζει άμεσα ηλιοκαμένη επιδερμίδα κι υγιή, μπρονζέ λάμψη, βελτιώνει επίσης την όψη και την υφή της επιδερμίδας κάθε φορά που το φοράτε.