Stripe Season | Τα κομψά looks που μπορείτε να κάνετε με ρίγες

Οι ρίγες είναι ένα από τα πιο δημοφιλή μοτίβα στις τάσεις του φετινού καλοκαιριού.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Μία από τις πιο δυνατές τάσεις του φετινού καλοκαιριού είναι οι ρίγες. Η επιστροφή στις μαρινιέρες και τα ριγέ πουκάμισα ξεκίνησε από την άνοιξη, αλλά το trend απογειώθηκε με την άφιξη του καλοκαιριού. Στο παιχνίδι του στιλ μπήκαν επίσης τα ριγέ φαρδιά παντελόνια, τα φορέματα με ρίγες και τα boxer σορτς

Το πιο δημοφιλές combo, ωστόσο, είναι αυτό των ριγέ twin set που συνδυάζουν είτε φαρδύ πουκάμισο και φαρδύ παντελόνι (τύπου pyjama set) είτε φαρδύ πουκάμισο και σορτς τύπου boxer. Η άνεση που εξασφαλίζει το συγκεκριμένο σύνολο είναι αυτή που συναντάμε αντίστοιχη αυτής που προσφέρουν τα σετ που φοράμε στο σπίτι, και αυτή ακριβώς είναι και η αισθητική, η homewear, που αναπαράγεται και μεταφέρεται με αναβαθμισμένο στιλ στα looks εκτός σπιτιού. 

Την ακριβώς αντίθετη κατεύθυνση, αυτή του polished look, ακολουθεί ένα άλλο combo: ο συνδυασμός tailored παντελονιών με ρίγα και γιλέκων. Οι fashion insiders έχουν λατρέψει αυτό το στιλ, που ξεχωρίζει ως η πρόταση σε καλοκαιρινό κοστούμι. 

Διαβάστε Επίσης

Τα φαρδιά πουκάμισα είναι ένα ακόμα δημοφιλές item του καλοκαιριού 2024. Οι fashionistas το προτείνουν σε συνδυασμούς με λευκά παντελόνια, με τζιν σορτσάκια, με capri παντελόνια, ακόμα και ως shirt - dress για την παραλία. Τα Scandi Girls, μάλιστα, έχουν μια ιδιαίτερη προτίμηση: τα ριγέ πουκάμισα σε ροζ χρώμα. 

Από την εξίσωση του κομψού θερινού στιλ, δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν τα φορέματα με ρίγες: μπορείτε να επενδύσετε σε βαμβακερά ριγέ φορέματα, άνετες πουκαμίσες με ρίγες ακόμα και crochet που αποπνέουν μια boho αισθητική. 

1. Το twin set 

2. To κοστούμι με γιλέκο 

3. Πουκάμισο + boxer shorts 

4. To φαρδύ πουκάμισο 

5. Το ριγέ φόρεμα 

6. Η μαρινιέρα