Τα καλύτερα street style looks από την Εβδομάδα Μόδας της Κοπενχάγης

Το Σκανδιναβικό street style μας δίνει μία πρώτη γεύση για τις τάσεις του φθινοπώρου 2024.

Η καρδιά της μόδας χτυπάει αυτή τη στιγμή στην πρωτεύουσα της Δανίας. Η Εβδομάδα Μόδας της Κοπενχάγης ξεκίνησε στις 5 Αυγούστου και θα ολοκληρωθεί στις 9 Αυγούστου και οι εικόνες που φτάνουν από τους δρόμους της πόλης σου δίνουν την αίσθηση ότι η αφρόκρεμα των fashion cognoscenti έχει στήσει εκεί μία πολύ όμορφη γιορτή. Ένα πλήθος από ανθρώπους της βιομηχανίας και content creators, fashion editors και απλούς λάτρεις της μόδας έχουν κατακλύσει τη δανέζικη πρωτεύουσα προσφέροντας ανεξάντλητο, χορταστικό street style. Το Σκανδιναβικό street style, εξάλλου, έχει κερδίσει τα τελευταία χρόνια, και κερδίζει διαρκώς, έδαφος ως ένα από τα πιο επιδραστικά καθώς προσφέρει ποικιλία, δημιουργεί τάσεις και δείχνει προσιτό. 

Διαβάστε Επίσης

Τι φόρεσαν οι fashionistas στην Εβδομάδα Μόδας της Κοπεγχάγης

Οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους για το πόσο μεγάλη έμπνευση και διάθεση για styling είχαν οι καλεσμένες της εβδομάδα μόδας. Τρέχουσες τάσεις όπως αυτές των sheer skirts που φοριούνται πάνω από knickers και των capri pants, τάσεις που έχουμε σημειώσει για το φθινόπωρο όπως οι μακριές βερμούδες και το animal print μοτίβο, αλλά και τάσεις που βλέπουμε να επιστρέφουν από παλαιότερες σεζόν, όπως το κόκκινο χρώμα από τον φετινό χειμώνα και τα bra tops από το 2022 (!), έκαναν όλες τις εμφανίσεις τους στα looks των fashionistas. 

Από τα street style looks δεν έλειψαν, βεβαίως, τα staples της φθινοπωρινής γκαρνταρόμπας όπως οι καμπαρντίνες και τα denim κομμάτια που φορέθηκαν σε συνδυασμό denim on denim, ενώ ένα αγαπημένο item των Scandi Girls, οι cowboy μπότες, ήταν για μια ακόμα σεζόν παρόν. Το styling σε πολλές περιπτώσεις ήταν ευφάνταστο, με το "πολυσύνθετο" layering να εμφανίζεται ως πρόταση για το φθινόπωρο, τα παπούτσια μοιράστηκαν ανάμεσα σε θηλυκές μπαλαρίνες και mesh flats, ψηλοτάκουνα πέδιλα και thong σανδάλια, ενώ ένα αξεσουάρ που κέρδισε το παιχνίδι των εντυπώσεων ήταν το μαντήλι που φορέθηκε στο κεφάλι αλά Babushka. 

Δείτε τα looks από την Κοπεγχάγη

Street Style CPHFW SS25