X

Energy by Longchamp | Ένα event γεμάτο ενέργεια

Η Longchamp γιόρτασε το λανσάρισμα της FW24 συλλογή της.

Εσείς που βρίσκετε την ενέργειά σας; Μ' αυτό το ερώτημα ξεκινάει το ταξίδι της στη νέα σεζόν η Longchamp, ο οίκος που είναι συνώνυμος του parisian chic και της θετικής ενέργειας με την οποία γεμίζουν τη μέρα μας οι τσάντες που φιλοξενεί στις συλλογές του. Η Longchamp λάνσαρε τη συλλογής τη για το Φθινόπωρο- Χειμώνα 2024 και για την περίσταση οργάνωσε ένα event στη Longchamp Boutique της Αθήνας. Τα σχέδια της συλλογής, μία limited edition "Le Pliage" αφιερωμένη αποκλειστικά στην Αθήνα, οι δραστηριότητες διερεύνησης της ενέργειας και του προσωπικού στιλ, η ζωντανή μουσική, το Photobooth και τα ποτά καλλιέργησαν μία ατμόσφαιρα που ανέβασε το "energy" των καλεσμένων στα ύψη. 

Η συλλογή FW24 της Longchamp 


Οι γυναίκες αγαπούν τις τσάντες Longchamp. Είναι σαν ένα κοινό πάθος που τις συνδέει. Η νέα συλλογή του οίκου, η οποία συνδυάζει μοναδικά τα σπορ στοιχεία με τις κομψές λεπτομέρειες, γίνεται επομένως ιδανική για τη δημιουργία αξέχαστων αναμνήσεων μεταξύ των γυναικών και ένας λόγος για να έρθουν κοντά και να εμβαθύνουν στα συναισθήματα που νιώθουν κρατώντας μία Longchalp τσάντα

Χρυσιάννα Ανδριοπούλου

 Χριστιάννα Μήτα, Έλενα Παληού, Αναστασία Τσιλιμπίου, Φιλίνα Μπόγιογλου

Η συλλογή της σεζόν FW24 ξεχωρίζει για το urban και chic athleisure chic της και οι τσάντες που προτείνει είναι ιδανικές για τη σύγχρονη γυναίκα που βρίσκει τη ζωντάνια στην ποικιλία των δραστηριοτήτων που περιλαμβάνει η μέρα της. Εμβληματικές σειρές, όπως η Le Roseau, επιστρέφουν ανανεωμένες μέσα από χρώματα όπως το bright green, το πορτοκαλί, το celebon green και το καστανό καφέ, ενώ οι αναντικατάστατες στη γυναικεία γκαρνταρόμπα τσάντες της σειράς Le Pliage είναι εδώ για μία ακόμα σεζόν σε διάφορα σχέδια και αποχρώσεις για να κάνουν ευέλικτη και κομψή την καθημερινότητα των fashionistas. Τη δική τους ανανεωμένη εκδοχή, σε νέες συναρπαστικές γραμμές και μεγέθη, μας συστήνουν οι σειρές Le Foulonné και Épure, ενώ τόσο οι τσάντες της σειράς Daylong όσο και οι Essential tote υπόσχονται μέρες γεμάτες ενέργεια και στιλ. 

Βασίλης Διγαλάκης, Λυδία Διγαλάκη, Ελένη Βαΐτσου ​​​​​​, Κάτια Δέδε 

Οι δραστηριότητες 

Η εκδήλωση "Energy by Longchamp" φιλοξένησε διάφορες δραστηριότητες με επίκεντρο την ενέργεια και τη σύνδεση, όπως για παράδειγμα τη δημιουργία βραχιολιών φιλίας. Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να φορέσουν ένα μοναδικό βραχιόλι σχεδιασμένο από την Longchamp, το οποίο συμβολίζει τη δύναμη του δεσμού της φιλίας. Το διακοσμητικό του μιμείται το signature μπαμπού που έχουν οι τσάντες της σειράς Le Roseau, το οποίο είναι εξαιρετικά σταθερό, και επομένως μπορεί να αντέξει τις "μπόρες" που δοκιμάζουν τις σχέσεις, αλλά παράλληλα και λαμπερό στον ήλιο, όπως η ίδια η φιλία.

Μαριαγάπη Ξυπολιά

Λία Μπαρόλα, Βασίλης Διγαλάκης

Με τη βοήθεια των numerology cards και Le Roseau cards, οι καλεσμένοι εξερεύνησαν το μονοπάτι της ζωής τους, αποκαλύπτοντας κάρτες που αναδείκνυαν την προσωπικότητά τους και παράλληλα τούς έδιναν την πληροφορία για το στιλ της Le Roseau που τους ταιριάζει περισσότερο. Επίσης, οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να απευθυνθούν στη nail artist που ήταν στη boutique και να προσωποποιήσουν το μανικιούρ τους μέσα από σχέδια εμπνευσμένα από τον οίκο - σαν μία περιποίηση του εαυτού που σε γεμίζει ενέργεια! 

Η limited edition τσάντα που τιμά την Αθήνα 

Μια από τις πιο ξεχωριστές στιγμές της βραδιάς ήταν το λανσάρισμα της "Le Pliage du Monde x Athens", μιας limited edition τσάντας που θα είναι διαθέσιμη αποκλειστικά στη Longchamp Boutique της Αθήνας. Αυτή η νέα προσθήκη στην εμβληματική σειρά Le Pliage συνδυάζει παριζιάνικο στιλ και ελληνικές επιρροές σε μια τσάντα που είναι μοναδική και τιμά επιπλέον τη μεγάλη αγάπη που έχουν οι Ελληνίδες στις τσάντες Longchamp. 

Ζωή Φούφα, Group Advertising Director Print - Digital Αττικές Εκδόσεις 

Λυδία Διγαλάκη, Αντώνης Διγαλάκης, Charlotte Alfonso Alves, Romain Chappotteau, Τίνα Σγουροπούλου

Ανακαλύψετε τη νέα συλλογή Φθινόπωρο-Χειμώνας 2024 στη Longchamp Boutique της Αθήνας (οδός Βουκουρεστίου 6) και στο official online shop του οίκου για Ελλάδα και Κύπρο www.longchamp.gr

Tags