Τα stylish γυαλιά ηλίου για να ενισχύσετε το φθινοπωρινό σας στιλ

Τα πιο μοντέρνα γυαλιά ηλίου που θα φορέσετε το φθινόπωρο.

Μπορεί να έχουμε συνδυάσει τα γυαλιά ηλίου με το καλοκαίρι, αφού ο πρακτικός τους σκοπός είναι να προστατεύουν τα μάτια από την έντονη ακτινοβολία, όπως πρόκειται για ένα αξεσουάρ που δεν γνωρίζει εποχές. Γυαλιά ηλίου φοράμε τόσο την άνοιξη και το καλοκαίρι όσο και το φθινόπωρο και τον χειμώνα, όπου ακόμα και τις λιγότερο φωτεινές ημέρες έρχονται για να προσθέσουν την απαραίτητη πινελιά στιλ. Με το φθινόπωρο να έχει μπει για τα καλά, μία ανανέωση στη συλλογή με γυαλιά ηλίου είναι εκείνη η επένδυση που θα μας κάνει να νιώσουμε καλά. 

Ποια γυαλιά ηλίου θα φορέσουμε το φθινόπωρο 2024 

Αν θέλουμε να εστιάσουμε σε τάσεις που θα έρθουν να ενισχύσουν το φθινοπωρινό μας στιλ, οφείλουμε να αναζητήσουμε εκείνα τα ζευγάρια γυαλιών ηλίου που εμπνέονται από τα trends της μόδας. Σκελετοί και φακοί σε μπορντό χρώμα, όπως αυτοί που συναντάμε στα γυαλιά των συλλογών Prada και Etro, θα σας βοηθήσουν να υιοθετήσετε την τάση του μπορντό, ενώ σκελετοί με leopard μοτίβα, όπως το animal print ζευγάρι Dolce & Gabbana, θα γίνουν εκείνη η επίκαιρη πινελιά στα looks που ακολουθούν το bold trend. 

Ανεξάρτητα, όμως, από τις τάσεις της μόδας, τα γυαλιά ηλίου ακολουθούν και τις δικές τους και παρατηρούμε στις συλλογές για το Φθινόπωρο - Χειμώνα 2024, μια επιστροφή στο σχέδιο της ταρταρούγας. Μοντέλα όπως αυτά του Bulgari και της Miu Miu ανανεώνουν το διαχρονικό μοτίβο και μας καλούν για μοντέρνο στιλ. Άλλη μια τάση που διαγράφεται, είναι αυτή των γυαλιών ηλίου με λεπτό μεταλλικό σκελετό, και κατά κύριο λόγο στρογγυλούς φακούς, σε χρυσό, που μοιάζει σαν μία πολυτελή προσθήκη στα αξεσουάρ που ολοκληρώνουν τα minimal looks. Τέλος, αυτή τη σεζόν μπορείτε να επενδύσετε στα διαχρονικά μαύρα γυαλιά ηλίου, σαν αυτά της συλλογής Dior, Loewe, Fendi που επιστρέφουν σε εντυπωσιακά σχέδια. 

Editor's choice 

Γυαλιά ηλίου Dior, Vista Eyewear Trade.

Γυαλιά ηλίου Loewe, Vista Eyewear Trade.

Γυαλιά ηλίου Fendi, Vista Eyewear Trade.

Γυαλιά ηλίου Ana Hickmann, Prime Optics.

Γυαλιά ηλίου Prada, Luxottica Hellas.

Γυαλιά ηλίου Etro, Safilo Hellas.

Γυαλιά ηλίου Miu Miu, Luxottica Hellas.

Γυαλιά ηλίου Bulgari, Vista Eyewear Trade.

Γυαλιά ηλίου BOSS, Safilo Hellas.

Γυαλιά ηλίου Givenchy, Vista Eyewear Trade.

Γυαλιά ηλίου Ray Ban, Luxottica Hellas.

Γυαλιά ηλίου Trussardi, Prime Optics.

Γυαλιά ηλίου Giorgio Armani, Luxottica Hellas.

Γυαλιά ηλίου Emporio Armani, Luxottica Hellas.

Γυαλιά ηλίου Dolce & Gabbana, Luxottica Hellas.

if (Model.enableStoryia) { }