Η σύγχρονη ηρωίδα της Max Mara φοράει Olimpia Jacket

Το Olimpia Jacket, που εμπνέεται το όνομά του από την ελληνική μυθολογία, συμβολίζει τη γυναίκα ηρωίδα.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η σύγχρονη γυναίκα, η γυναίκα σύμβολο του δυναμισμού και της αυτοπεποίθησης, η γυναίκα που ξεχωρίζει ήταν πάντα στο επίκεντρο των συλλογών που σχεδιάζει η Max Mara. Από την ίδρυσή της μέχρι σήμερα, η Max Mara έχει παραμείνει πιστή στον πρωταρχικό στόχο της, που θέλει τα ρούχα που συνοδεύουν τις γυναίκες στη ζωή τους να τις εμπνέουν να αποδεχτούν τον πραγματικό τους εαυτό. Αυτό το φθινόπωρο και τον χειμώνα, η γυναίκα Max Mara φοράει το εμβληματικό Olimpia Jacket και μεταλαμπαδεύει τις ακλόνητες αξίες του brand. 

Η σύγχρονη ηρωίδα της Max Mara φοράει Olimpia Jacket

Σχεδιασμένη για μοναδικές γυναίκες: μία κουλτούρα που αντανακλά τις αξίες του brand και τον σεβασμό της Max Mara σε εκείνες που την επιλέγουν. Η Max Mara πρεσβεύει ότι κάθε γυναίκα μπορεί να είναι ξεχωριστή, ανεξάρτητα από το ποια είναι, πως ζει, τι έχει καταφέρει. Στη νέα καμπάνια, η Max Mara εστιάζει στην ουσία της ατομικότητας - ότι κάθε γυναίκα έχει την ικανότητα να αφήσει το στίγμα της. 

MAX MARA

Φωτογραφημένη από τον Oliver Hadlee Pearch στους πολυσύχναστους δρόμους του κεντρικού Λονδίνου, η καμπάνια παρουσιάζει το μοντέλο Bibi Breslin ως μια γυναίκα που εκδηλώνει τις εσωτερικές της δυνάμεις. Ξεπερνώντας τα αναπόφευκτα λάθη της ζωής, είναι κάποια που αποδέχεται ότι η τελειότητα δεν είναι ποτέ ο τελικός στόχος - ότι αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι να βρίσκει τη φωνή της μέσα στον θόρυβο.

MAX MARA

Η πρωταγωνίστρια φοράει το Olimpia Jacket, ένα signature κομμάτι που αντιπροσωπεύει τη διαχρονική ποιότητα των ρούχων της Max Mara. Κατασκευασμένο από αγνή και ελαφριά καμηλότριχα, το σταυροκουμπωτό σακάκι ξεχωρίζει για τους έντονους ώμους του και την υπερμεγέθη αλλά ίσια γραμμή του. Το όνομα του, που προέρχεται από την ελληνική μυθολογία, συμβολίζει τη γυναίκα ηρωίδα, ενισχύοντας την ιδέα ότι κάθε γυναίκα μπορεί να είναι μοναδική και ξεχωριστή.

MAX MARA

Καθώς η Breslin ακολουθεί τους ρυθμούς της ζωής της πόλης, το μήνυμα αντηχεί ενθαρρύνοντας κάθε γυναίκα: "Δοκιμάστε ξανά και πιστέψτε στον εαυτό σας, γιατί έχετε τη δύναμη να διαμορφώσετε το αύριο. Ξεχάστε την τελειότητα… you are remarkable!"

MAX MARA