Τα κομψά platform shoes που θα αναβαθμίσουν τα καλοκαιρινά outfits

Σε ποια platform shoes αξίζει να επενδύσετε;

HARPER'S BAZAAR TEAM

Υπάρχουν κάποιες τάσεις της μόδας που εμφανίστηκαν στη σύγχρονη εποχή. Κάποιες από αυτές απορρίφθηκαν από τις γυναίκες και κάποιες άλλες κέρδισαν την προσοχή τους. Υπάρχουν και κάποια trends ωστόσο, η ιστορία των οποίων μετρά όχι ακόμα δεκαετίες, αλλά αιώνες ζωής. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι τα platform shoes. 

Διαβάστε Επίσης

Οι πλατφόρμες ή platform shoes εμφανίστηκαν για πρώτη φορά στην αρχαία Ελλάδα και ήταν σύμβολο υψηλής κοινωνικής θέσης. Συνέχισαν την παρουσία τους στη γκαρνταρόμπα των γυναικών που έζησαν τον 16ο αιώνα. Τότε, οι γυναίκες αγαπούσαν πολύ τα plarform shoes, επειδή φορούσαν πολύ μακριά φορέματα και με αυτή την επιλογή των παπουτσιών, αυτά δεν άγγιζαν στο έδαφος, ώστε να λερώνονται. Δεκαετία με δεκαετία, αιώνα με τον αιώνα, τα platform shoes συνέχισαν την πορεία τους στον κόσμο της μόδας και κάθε φορά είχαν έναν διαφορετικό στόχο να φέρουν εις πέρας. Πλέον, το συγκεκριμένο στιλ παπουτσιών θεωρείται αναπόσπαστο κομμάτι της γκαρνταρόμπας των γυναικών που αγαπούν να πειραματίζονται με το στιλ τους. 

Φέτος το καλοκαίρι, τα platform shoes είναι ιδανική επιλογή παπουτσιών για εσάς που αγαπάτε τα ψηλοτάκουνα. Μπορείτε να τα συνδυάσετε με αέρινα φορέματα, κυρίως σε midi και maxi μήκος, με ψηλόμεσες παντελόνες και σορτς, twin sets και φούστες για βραδινές εμφανίσεις που χαρακτηρίζονται από κομψότητα. 

Editor's Picks

Πλατφόρμες Saint Laurent Kalogirou

Πέδιλα Aeyde

Platform mules Stella McCartney

Σανδάλια Andrea Gomez

Πέδιλα Cult Gaia

Πλατφόρμες Sophia Webster Kalogirou

Πλατφόρμες Dolce & Gabbana

Πλατφόρμες Alaïa

Πλατφόρμες Roger Vivier

Πλατφόρμες Christian Louboutin

Πλατφόρμες Missoni Kalogirou

Πλατφόρμες Gianvito Rossi

Πλατφόρμες Ulla Johnson

Πέδιλα Aquazzura

Platform shoes Gucci