#KeyPiecesWeLove | Τα καλοκαιρινά παπούτσια που κάθε γυναίκα χρειάζεται στη συλλογή της

Σε ποια καλοκαιρινά παπούτσια αξίζει να επενδύσετε;

HARPER'S BAZAAR TEAM

Τα παπούτσια είναι αναπόσπαστο κομμάτι της γκαρνταρόμπας και του στιλ μας. Η σωστή επιλογή του παπουτσιού έχει την ικανότητα να αναβαθμίζει μία εμφάνιση, ενώ η λάθος ενδέχεται να έχει τα αντίθετα αποτελέσματα. Διανύοντας λοιπόν το καλοκαίρι, αξίζει να προσθέσετε στη συλλογή σας, τα απαραίτητα στιλ παπουτσιών, ώστε να είστε προετοιμασμένες για την εκάστοτε περίσταση. Ποια είναι αυτά;

#KeyPiecesWeLove | Τα καλοκαιρινά παπούτσια που κάθε γυναίκα χρειάζεται στη συλλογή της

1. Τα go-to σανδάλια

Το ζευγάρι παπουτσιών που θα πρέπει να βρίσκεται πρώτο στη shopping list του καλοκαιριού είναι φυσικά τα flat σανδάλια που συνδυάζονται με ό,τι αποφασίσετε να φορέσετε. Ένα εντυπωσιακό ζευγάρι σανδάλια όπως αυτά από το Circus By Sam Edelman που θα βρείτε στα πολυκαταστήματα notos πρόκειται να αναδειχθούν στο αγαπημένο σας item.

σανδάλια Circus By Sam Edelman notos

2. Η καλοκαιρινή εκδοχή των ballet flats

Για τις χαλαρές βόλτες στην πόλη, χρειάζεται να προσθέσετε στη συλλογή σας την καλοκαιρινή εκδοχή των ballet flats. Πρόκειται για ένα ζευγάρι μπαλαρίνες με raffia από τη νέα συλλογή του Tsakiris Mallas, που θα βρείτε στα πολυκαταστήματα notos. Συνδυάζονται τέλεια με τζιν ή λευκό παντελόνι, με λινά twin sets, με long shorts, αλλά και με αέρινα φορέματα. 

flat μπαλαρίνες Tsakiris Mallas notos

3. Τα platform shoes για κάθε ιδιαίτερη περίσταση

Η περίοδος του καλοκαιριού είναι πλούσια σε επίσημα καλέσματα όπως οι γάμοι, οι βαφτίσεις και τα parties. Αυτό αυτομάτως σημαίνει πως χρειάζεται να προσθέσετε στη συλλογή σας ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα που συνδυάζονται εύκολα με πολλά outfits. Ένα ζευγάρι platform shoes σε χρυσή matte απόχρωση όπως αυτά από το brand Dune London είναι η τέλεια επιλογή. Θα τα βρείτε στα πολυκαταστήματα notos. 

πέδιλα Dune London ntoos

4. Τα ψηλοτάκουνα mules που  συνδυάζονται με τα πάντα

Ανάμεσα στα must have καλοκαιρινά παπούτσια που χρειάζεται να έχετε στη συλλογή σας είναι και εκείνα τα ψηλοτάκουνα που είναι σε μία απόχρωση που συνδυάζονται εύκολα με κάθε σύνολο. Ένα ζευγάρι λευκά mules από τη νέα συλλογή Carrano, που μπορείτε να αποκτήσετε στα πολυκαταστήματα notos θα είχε σίγουρα έγκριση από τις πιο ενημερωμένες fashion experts.

λευκά mules Carrano notos

5.  Τα flat παπούτσια που προσθέτουν λάμψη

Εκτός από τα  ψηλοτάκουνα παπούτσια, είναι αρκετά έξυπνο να εμπλουτίσετε τη shoe collection σας με ένα flat ζευγάρι παπούτσια σε κάποια metallic απόχρωση όπως το χρυσό. Έτσι, ακόμα κι αν επιθυμείτε να προσθέσετε λίγο glam στις καλοκαιρινές εμφανίσεις σας χωρίς ωστόσο να στερηθείτε την άνεση, μπορείτε να τα φορέσετε. Εμείς ξεχωρίσαμε τις flat μπαλαρίνες σε χρυσό metallic, από τη νέα συλλογή της EXE που είναι διαθέσιμη στα πολυκαταστήματα notos.

flat μπαλαρίνες EXE notos

6.  Οι σαγιονάρες για την παραλία

Οι σαγιονάρες είναι αναπόσπαστο κομμάτι των looks που επιλέγετε να φοράτε στην παραλία και η επιλογή τους χρειάζεται να γίνει προσεκτικά. Πιο συγκεκριμένα, χρειάζεστε ένα ζευγάρι σαγιονάρες που να είναι άνετες και να συνδυάζονται με διαφορετικά cover-ups. Ένα ζευγάρι όπως αυτές οι Colors of California που θα βρείτε στα πολυκαταστήματα notos.

σαγιονάρες Colors of California notos

7.  Οι πλατφόρμες που αναδεικνύουν τη σιλουέτα

Είναι διαχρονικές και αποπνέουν μία 70s θηλυκότητα. Ο λόγος για τις πλατφόρμες που κάθε λάτρης του προσεγμένου στιλ χρειάζεται να έχει στη συλλογή της. Γιατί αξίζει να τις αποκτήσετε; Ένα ζευγάρι πλατφόρμες όπως αυτές του brand Michael Kors που θα βρείτε στα πολυκαταστήματα notos συνδυάζονται τέλεια με αέρινα midi και maxi φορέματα ή φούστες, αλλά και με ψηλόμεσες παντελόνες.

πλατφόρμες Michael Kors notos

8. Τα statement παπούτσια 

Η λίστα ολοκληρώνεται με ένα statement ζευγάρι παπούτσια που κάθε γυναίκα χρειάζεται να έχει στη συλλογή της. Φέτος το καλοκαίρι, προτείνουμε να στρέψετε την προσοχή σας στα έντονα χρώματα, επενδύοντας σε αυτά τα πράσινα ψηλοτάκουνα σανδάλια από Camper, που μπορείτε να βρείτε στα πολυκαταστήματα notos. Είτε αποφασίσετε να τα συνδυάσετε με το αγαπημένο σας λευκό φόρεμα είτε με ένα εμπριμέ twin set, το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό. 

πράσινα παπούτσια camper notos

My style, my notos 

Ακολουθήστε τα πολυκαταστήματα notos στα social media: IG: @notosofficial, FB:@notosGreece, TikTok: @notos_official & YouTube @notosofficial