X

Τα top 6 denim κομμάτια που θα φοράτε non stop την άνοιξη

Σε ποια denim κομμάτια αξίζει να επενδύσεις;

Εάν ανήκετε στην κατηγορία εκείνων που σβήνουν ημέρες μέχρι το τέλος του χειμώνα και την έναρξη της άνοιξης, είναι σίγουρο πως αγαπάτε την ανανέωση. Η άνοιξη είναι συνώνυμο της αναγέννησης και της άνθισης της φύσης, μία διάθεση που επηρεάζει άμεσα και τις στιλιστικές μας επιλογές. Την ανοιξιάτικη περίοδο, τα πολύ ζεστά ρούχα από υφάσματα όπως το μαλλί ή το κασμίρι παραμένουν στο πίσω μέρος της ντουλάπας, δίνοντας τη θέση τους σε πιο ανάλαφρα υφάσματα που είναι κατάλληλα για τη θερμοκρασία της εποχής. Κάπου εκεί εμφανίζεται το denim.

Ανθεκτικό και διαχρονικό, cool και πάντα επίκαιρο, το denim είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής της ανοιξιάτικης μόδας. Λίγο πριν υποδεχτούμε λοιπόν τη νέα εποχή, σίγουρα αξίζει να επενδύσετε σε κάποια denim κομμάτια. Ποια είναι αυτά; 

-1 Μπουφάν

Το denim μπουφάν είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ανοιξιάτικης γκαρνταρόμπας, αφού είναι ιδανικό για τη θερμοκρασία της εποχής. Ταιριάζει τόσο με παντελόνια όσο με φούστες και φορέματα, ενώ πρόκειται να αναβαθμίσει τις casual chic εμφανίσεις σας. 

-2 Παντελόνι

Δεν υπάρχουν πολλά για πούμε σχετικά με το denim παντελόνι. Η πορεία του στην ιστορία της μόδας, αλλά και τη γκαρνταρόμπα μας αποδεικνύει πως είναι η πρώτη προσθήκη που χρειάζεται να κάνουμε για την περίοδο της άνοιξης. 

-3 Τσάντα 

Εκτός από τα basic κομμάτια σε denim ύφασμα που κάθε γυναίκα έχει στη συλλογή της, ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν και τα αξεσουάρ. Πιο συγκεκριμέμα, η denim τσάντα που συνδυάζεται με κάθε ανοιξιάτικο σύνολο και χαρίζει στο outfit ένα ανεπιτήδευτο coolness. 

-4 Φόρεμα

Θηλυκό και κομψό, το denim φόρεμα πρόκειται να αναδειχθεί ως η εύκολη και chic επιλογή για τις ημέρες που δεν ξέρετε τι να φορέσετε, αλλά θέλετε να ντυθείτε κομψά. Το συγκεκριμένο one piece προσφέρει επίσης μία πολύτιμη ευκαιρία για στιλιστικό πειραματισμό, αφού μπορείτε να το συνδυάσετε με διάφορα αξεσουάρ. 

-5 Φούστα

Πρόκειται για το κομμάτι που μπορεί να αντικαταστήσει άνετα το τζιν παντελόνι, αφού έχει ακριβώς τις ίδιες στιλιστικές ιδιότητες. Ο λόγος για την denim φούστα, το θηλυκό bottom που θα αναβαθμίσει το στιλ ανοιξιάτικο ντύσιμό σας. 

-6 Πουκάμισο

Η λίστα με τα απαραίτητα denim κομμάτια του ανοιξιάτικου στιλ ολοκληρώνεται με το πουκάμισο. Είτε σε double denim σύνολο είτε όχι, το denim πουκάμισο είναι cool και τέλειο για layering. 

Διαβάστε Επίσης