ΛΟΥΙΖΑ by Luisa World | Ένα πρότζεκτ για την ανάδειξη του ταλέντου των Ελλήνων δημιουργών

Το λανσάρισμα της πλατφόρμας που στόχο έχει να προωθήσει την ελληνική δημιουργία στο παγκόσμιο κοινό.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Μία πλατφόρμα που σκοπό έχει να αναδείξει την ελληνική δημιουργία και να τη συστήσει στο παγκόσμιο κοινό είναι αυτή που λανσάρει το Luisa World. Η πρωτοβουλία ονομάζεται ΛΟΥΙΖΑ by Luisa World και στοχεύει να φέρει την επανάσταση στο τοπίο των Ελλήνων σχεδιαστών και των τεχνιτών, να ενδυναμώσει την ελληνική δημιουργία και τις artisanal τεχνικές και να επαναπροσδιορίσει τα όρια της μόδας, του σχεδιασμού και της χειροτεχνίας. 

Το λανσάρισμα του πρότζεκτ ΛΟΥΙΖΑ by Luisa World ανακοίνωσε η Αναστασία Τσουρεκά, της επιχειρηματικής οικογένειας του Luisa World, σ' ένα δείπνο στην Taverna 37 στην παραλία του Four Seasons Astir Palace, όπου άνθρωποι από τον χώρο της μόδας και των media είχαν την ευκαιρία να πάρουν μία γεύση από το νέο αυτό κεφάλαιο για την ελληνική δημιουργία. 

ΛΟΥΙΖΑ by Luisa World | Ένα πρότζεκτ για την ανάδειξη του ταλέντου των Ελλήνων δημιουργών
H Αναστασία Τσουρεκά

Luisa World Event
Το table setting επιμελήθηκε η Χριστιάννα Οικονόμου, δημιουργός του All We See Is The Sea.

Ενδυνάμωση & έμπνευση 

Η πρωτοβουλία ΛΟΥΙΖΑ by Luisa World σηματοδοτεί μια κομβική στιγμή για τους Έλληνες σχεδιαστές, καθώς τους παρέχει μια μοναδική πλατφόρμα για να παρουσιάσουν το ταλέντο τους σε ένα παγκόσμιο κοινό. Προσφέροντας τους απαράμιλλη προβολή, ευκαιρίες συνεργασίας και καθοδήγησης, αυτή η πρωτοβουλία έχει ως στόχο να προωθήσει τη μόδα και το design με έμπνευση από την Ελλάδα στην παγκόσμια σκηνή.

Luisa World Event

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα για τους Έλληνες σχεδιαστές και τεχνίτες; Οι επιλεγμένοι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τη δουλειά τους σε φημισμένα νησιά και online, αποκτώντας πρόσβαση σε ένα ευρύτερο κοινό μέσω της πλατφόρμας. Επιπλέον, οι συμμετέχοντες θα επωφεληθούν από τις bespoke συνεργασίες και την αυξημένη αναγνωρισιμότητα του brand στην παγκόσμια αγορά πολυτελείας.

Luisa World Event

Το ΛΟΥΙΖΑ by Luisa World έχει στόχο να λειτουργήσει ως ο απόλυτος προορισμός για πολυτέλεια, μόδα και πολιτισμό, προσφέροντας προσεκτικά επιλεγμένες υψηλής ποιότητας χειροποίητες δημιουργίες και εκλεκτά εγχώρια ενδύματα. Αποτίοντας φόρο τιμής στην ελληνική κληρονομιά και χειροτεχνία, αυτός ο χώρος λιανικής πώλησης υπόσχεται να επαναπροσδιορίσει την εκλεπτυσμένη κομψότητα και τη φινέτσα με άρωμα Ελλάδας. 

Luisa World Event

Κατά τη διάρκεια του event, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα brands του νέου concept LΕVKA, Eileen Pappas & AMPHORA Collection και να αποκτήσουν μία πρώτη εικόνα από τις ξεχωριστές δημιουργίες τους.

Eileen Pappas
Eileen Pappas

LΕVKA
LΕVKA

AMPHORA Collection
AMPHORA Collection