Αμαλία Θεοδωροπούλου | Μοιράζει τον χρόνο της σε δημιουργία, προσωπική ευχαρίστηση και οικογένεια

Η fashion designer Αμαλία Θεοδωροπούλου περιγράφει στο Harper's Bazaar μια τυπική ημέρα της.

HARPER'S BAZAAR TEAM

H Αμαλία Θεοδωροπούλου, συνδημιουργός του brand Kióhne, περιγράφει στο Harper's Bazaar μια τυπική ημέρα της μεταξύ της δημιουργίας, της προσωπικής ευχαρίστησης και της οικογένειας.

Αμαλία Θεοδωροπούλου | Μοιράζει τον χρόνο της σε δημιουργία, προσωπική ευχαρίστηση και οικογένεια
Με τη συνεργάτιδά της Λυδία Βουσβούνη. 

06:30

Είναι η ώρα που ξυπνάμε ο γιος μου κι εγώ. Είναι η αγαπημένη ώρα της ημέρας μου, γιατί είναι αφιερωμένη σε αυτόν. Ξεκινάει η μέρα μας με αγκαλιές και παιχνίδια στο κρεβάτι. Αργότερα ξυπνάμε και τον άντρα μου και καθόμαστε όλοι μαζί στο playroom για παιχνίδι και κάπου εκεί εμφανίζεται και ο σκύλος μας.

08:00

Η ώρα του πρωινού για όλους. Είναι το αγαπημένο μου γεύμα της ημέρας, είναι σαν τελετή, θα αφιερώσω χρόνο να φτιάξω αυτό που έχω όρεξη να φάω. Το αγαπημένο μου είναι φρυγανισμένο ψωμί με αβοκάντο και scramble eggs και pancakes βρόμης με μέλι και μπανάνα. Αφού φάμε, ετοιμάζομαι για τη βόλτα του σκύλου, όπου συνήθως επιλέγω να φορέσω αθλητικά ρούχα και παπούτσια της Νike.

10:00

Φεύγω για το γραφείο. Δεν αποχωρίζομαι από πάνω μου την αγαπημένη μου αλυσίδα με την τιρκουάζ καρδιά της Χριστίνας Αλεξίου, που έχει χαραγμένη την ημερομηνία γέννησης του γιου μου. Πάντα βάζω αντηλιακό προσώπου με SPF 50 πριν φύγω από το σπίτι και πάντα είμαι άβαφη στην καθημερινότητά μου, εκτός από τις περιπτώσεις που έχω να πάω σε κάποιο event. Το καλοκαίρι φοράω συνέχεια τα αγαπημένα μου Kióhne "Mark Tan" σανδάλια και κρατάω συνέχεια την "Tube Knitted bag", γιατί έχει ιδιαίτερο design και είναι η μόνη που χωράει το laptop μου και ό,τι άλλο θέλω. 

15:00

Ώρα για lunch break. Μας αρέσει με τη Λύδια να πηγαίνουμε σε μαγαζιά κοντά στο showroom μας. Πάντα κρατάμε ή φοράμε και οι δύο αξεσουάρ της Kióhne, είτε σκουλαρίκια, είτε τσάντα, συνήθως μία από τις raffia bags, που είναι ιδανική σε μέγεθος για βόλτες ακόμα και το βράδυ.

Αμαλία Θεοδωροπούλου

18:00

Γυρνάω σπίτι. Προσπαθώ να τελειώνω τη δουλειά μου νωρίς, για να προλαβαίνω να αφιερώνω χρόνο στην οικογένειά μου και στον εαυτό μου. Συνήθως το από- γευμα πηγαίνω για γυμναστική, μου αρέσει πολύ το Pilates, διαφορετικά πάμε με τον άντρα μου, τον γιο μου και τον σκύλο όλοι μαζί απογευματινή βόλτα. 19:00 Είναι η ώρα για το bedtime routine, κάνουμε τον μικρό μπάνιο, όπου χρησιμοποιούμε προϊόντα της Sebamed και της Frezyderm, που τα προμηθευόμαστε από τα φαρμακεία Dr. Pharmacy και τον βάζουμε για ύπνο.

20:00

Μe time. Είναι η ώρα της ημέρας που θα κανονίσουμε ένα date night με τον άντρα μου και θα πάμε για φαγητό μόνοι ή με φίλους. Διαφορετικά, θα περιποιηθώ τον εαυτό μου βάζοντας μια μάσκα μαλλιών ή μάσκα προσώπου. Για τα μαλλιά λατρεύω τη σειρά All Soft της Redken καθώς και το λάδι Μythic Οil της L’Oréal Paris και για την περιποίηση προσώπου επιλέγω εταιρείες όπως οι SkinCeuticals, Dr. Barbara Sturm και Augustinus Bader. 

Διαβάστε Επίσης