The Perfect Couple | Η χορογραφία στους τίτλους αρχής που δίχασε τους πρωταγωνιστές

Η σειρά για την οποία όλοι συζητούν αυτές τις μέρες είναι το The Perfect Couple.

Πρώτη στις προτιμήσεις του ελληνικού κοινού του Netflix είναι τις τελευταίες ημέρες το The Perfect Couple. Η μίνι σειρά με πρωταγωνίστρια τη Nicole Kidman είναι βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα της  Elin Hilderbrand που κυκλοφόρησε το 2018. Κεντρική ηρωίδα είναι η επιτυχημένη συγγραφέας Greer Garrison Winbury (Nicole Kidman) που είναι παντρεμένη με τον Tag Winbury (Liev Schreiber) και ετοιμάζονται να παντρέψουν τον γιο τους. Τα πράγματα αλλάζουν όταν η θάλασσα ξεβράζει ένα πτώμα στο παραθαλάσσιο σπίτι της οικογένειας και όλοι μπαίνουν στο κάδρο ως πιθανοί δολοφόνοι.

Στο τέλος του 6ου επεισοδίου γίνεται η αποκάλυψη αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα ακολουθήσει και επόμενη σεζόν. Αξίζει να αναφέρουμε ότι το φινάλε του The Perfect Couple δεν ακολουθεί αυτό του βιβλίου. Η Nicole Kidman, που είναι και εκτελεστική παραγωγής της σειράς, μαζί με τη σκηνοθέτιδα Susanne Bier ζήτησαν από τη συγγραφέα την ελευθερία να κάνουν την ανατροπή. 

Οι θεωρίες για δεύτερη σεζόν του The Perfect Couple

Και παρόλο που με το φινάλε λύνεται το μυστήριο του φόνου, η Nicole Kidman πιστεύει ότι η ιστορία της Greer και του Tag έχει κι άλλα που θα μπορούσαν να ξεδιπλωθούν σε νέα σεζόν.

"Περιμένετε και θα δείτε", λέει περιπαικτικά όταν ερωτάται για το ζευγάρι που φαίνεται να παίρνει χωριστούς δρόμους στο φινάλε μετά από 29 χρόνια γάμου. "Νομίζω ότι είναι ώριμο" για περισσότερα.

"Προς το παρόν κάνουν ένα διάλειμμα, αλλά ποιος ξέρει;" προσθέτει ο Schreiber. Είναι επίσης σύμφωνος για περισσότερα επεισόδια, αν το Netflix συμφωνήσει.

"Μπορείς να έχεις το καλύτερο καστ, μπορείς να έχεις τον καλύτερο σκηνοθέτη, μπορείς να έχεις τόνους χρημάτων, αλλά δεν έχεις πάντα αυτή τη συνέργεια μεταξύ των ανθρώπων όπου ο ένας κάνει χώρο για τον άλλον", λέει ο Schreiber. "Και αυτή η ομάδα ηθοποιών ήταν πραγματικά πολύ καλή σε αυτό. Ήταν πολύ διασκεδαστικό".

Οι ενστάσεις για τη χορογραφία

Για τους τίτλους αρχής της σειρά, οι ηθοποιοί έμαθαν μία χορογραφία που εκτελέστηκε στην παραλία υπό τους ήχους του τραγουδιού Criminals της Meghan Trainor. "Μου πήρε δύο εβδομάδες για να το μάθω", λέει ο Schreiber. "Μου πήρε πέντε λεπτά", καυχιέται η Kidman. Αλλά ό,τι έλειπε από τον Schreiber σε δεξιότητες, το αναπλήρωσε με ενθουσιασμό. "Ήμουν πολύ ενθουσιασμένος", λέει.

"Κι εγώ δεν ήμουν", λέει η Kidman. Η εξήγηση βρίσκεται στον χαρακτήρα της ηρωίδας της που δεν θα συμφωνούσε με μία τέτοια επιλογή. "Είναι δύσκολο να γλιστρήσεις σε μια παραλία", ειδικά με το φόρεμα που είχε επιλέξει για τον γάμο του γιου της. "Πολύ, πολύ δύσκολο σε μια παραλία με αυτό το φόρεμα", λέει. "Αλλά είπα: "Θα κρατήσουμε (τις κινήσεις) μικρές".

Ενστάσεις για το flash mod στην παραλία φαίνεται πως είχε και το υπόλοιπο καστ και τις εξέφρασαν σε μία ομαδική συνομιλία που είχαν στο Whats app.