Οι συμπράξεις καλής ζωής έχουν πάντα ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Έναν ενθουσιασμό, ο οποίος μεγεθύνεται όταν στην εξίσωση προστίθεται ένα luxury σκηνικό και δημιουργίες με άριστες πρώτες ύλες και μαγειρική ευφυΐα. Στο πρώτο, μπορείτε να οραματιστείτε το Domes Zeen Chania και στο δεύτερο το Gallina Athens, ένα εστιατορικό project που ισορροπεί με ιδιαίτερη μαεστρία ανάμεσα στην υψηλή γαστρονομία και την εκλεπτυσμένη τέχνη.
Το βραβευμένο Αθηναϊκό εστιατόριο αναμένεται να λειτουργήσει σε έναν από τους δύο εστιατορικούς του χώρους του Domes Zeen Chania, δημιουργία του ελληνικού ομίλου πολυτελούς φιλοξενίας Domes.
Το Gallina, που βρίσκεται στο Κουκάκι, στην καρδιά της Αθήνας, ενώνει τη γαστρονομία, το κρασί και το design σε μια σύγχρονη ηδονική αφήγηση. Το μενού υπογράφει ο βραβευμένος σεφ Παύλος Κυριάκης, με τις συστάσεις σε αυτό το σημείο – όσο δημοσιογραφικά κλισέ κι αν ακούγεται – να περιττεύουν. Αξιοποιώντας προηγμένες τεχνικές μαγειρικής από τη Γαλλία και τη Σκανδιναβία, ο ταλαντούχος κύριος Κυριάκης αποκαλύπτει δημιουργικές, κοσμοπολίτικες γεύσεις με προσωπικότητα και συναισθηματική δύναμη, εμπνευσμένες από τα καλύτερα προϊόντα της Ελλάδας και της Μεσογείου.
Ο Παύλος Κυριάκης, που έχει βραβευτεί με ένα αστέρι Michelin το 2023 και έχει ψηφιστεί ως ο σημαντικότερος σεφ της Ελλάδας για το 2024 από τον FNL Guide, είναι ο εμπνευστής πίσω από μερικά από τα signature πιάτα, όπως το όπως το Wagyu Beef & Red Prawn Tartare, το Lobster Pasta και το John Dory with Assyrtiko Sauce.
Αυτή η συνεργασία σηματοδοτεί μια νέα εποχή για το Domes Zeen Chania, καθώς ενισχύεται το προφίλ του θερέτρου ως προορισμός για εξαιρετική γαστρονομία, προσφέροντας στους επισκέπτες του μία απρόσμενη και μοναδική εμπειρία.