X

Γιατί η Kate Middleton είναι πρόθυμη να συγχωρέσει τον πρίγκιπα Harry

Πριν την εγκατάστασή του στην Αμερική ο πρίγκιπας Harry διατηρούσε πολύ καλές σχέσεις με την Kate Middleton.

Από τότε που ο πρίγκιπας Harry παραιτήθηκε από τα βασιλικά καθήκοντα το 2020, μετακόμισε στις ΗΠΑ, όπου ζει πλέον με τη σύζυγό του, Meghan Markle, και τα δύο μικρά παιδιά τους, τον Archie και τη Lilibet. Στα χρόνια που μεσολάβησαν από την αποχώρησή του, ο δούκας του Sussex μίλησε ανοιχτά για τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να αφήσει πίσω του τη μοναρχία και περιέγραψε λεπτομερώς την κατάρρευση πολλών οικογενειακών σχέσεων, μεταξύ άλλων με τον αδελφό του, πρίγκιπα William και τον πατέρα του, βασιλιά Κάρολο. Πώς είναι όμως τα πράγματα ανάμεσα σε εκείνον και την Kate Middleton; Στηρίζει τον σύζυγο και πεθερό της σε αυτή τη διαμάχη ή συνεχίζουν να διατηρούν αισθήματα εκτίμησης ο ένας για τον άλλον;

Τους τελευταίους μήνες έχει αναφερθεί ότι το βασιλικό αδιέξοδο θα μπορούσε να τελειώσει σύντομα. Εκτός από τους ισχυρισμούς ότι ο πρίγκιπας Harry λείπει σε κάποιους από το παλάτι, οι βασιλικοί εμπειρογνώμονες πιστεύουν τώρα ότι το βρετανικό κοινό θα τον καλωσόριζε αν επέστρεφε στην οικογένειά του. Επιπλέον, έχει αναφερθεί ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας "ανησυχεί" για τον γαμπρό της και τον έχει προσεγγίσει τους τελευταίους μήνες. Η Kate Middleton φέρεται να ήταν "η κινητήρια δύναμη πίσω από τις ευχές για τα γενέθλια του Harry" και έχει ορκιστεί "να αποκαταστήσει κάποιου είδους ειρήνη και συγχώρεση μεταξύ του αποξενωμένου πρίγκιπα και της οικογένειάς του".

Πηγή υποστηρίζει τώρα στο Closer Online ότι η σύζυγος του πρίγκιπα William έχει "ακουμπά τον σφυγμό της βασιλικής οικογένειας" και θέλει να δώσει στον Harry άλλη μια ευκαιρία να "επανορθώσει". "Μένει πιστή στο λόγο της και αρνείται να τον εγκαταλείψει, αλλά, ταυτόχρονα, του ξεκαθαρίζει ότι πρέπει να κάνει μια πιο συντονισμένη προσπάθεια. Το γεγονός ότι ο Harry κάνει τα δικά του τον τελευταίο καιρό, αντί να είναι προσκολλημένος στην Meghan Markle, έχει κερδίσει πόντους στην οικογένειά του και η Kate το βλέπει αυτό ως την τέλεια ευκαιρία για εκείνον καθώς στη βράση κολλάει το σίδερο" αναφέρει χαρακτηριστικά η πηγή. 

Και συνεχίζει: "Παρά τα λάθη του, τον βλέπει ακόμα σαν μικρό αδελφό και είναι πρόθυμη να τον συγχωρέσει. Αλλά αν θέλει να τον συγχωρήσουν ο αδελφός και ο πατέρας του, θα πρέπει να κάνει περισσότερα".

Διαβάστε Επίσης