Demi Moore | Με κόκκινο latex φόρεμα στο Τορόντο

Μετά τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Ελλάδα, η Demi Moore ταξίδεψε στο Τορόντο για το διάσημο κινηματογραφικό φεστιβάλ.

H πρώτη εμφάνιση της Demi Moore στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου 2024 του Τορόντο ήταν σε ανδρόγυνο στιλ συνδυάζοντας τη στενή μαύρη φούστα της με μαύρη γραβάτα και με λευκό πουκάμισο. Λίγες ημέρες αργότερα, η ηθοποιός αποφάσισε να αλλάξει εντελώς την ενδυματολογική της κατεύθυνση  κάνοντας μια τολμηρή εμφάνιση στο κόκκινο χαλί .

Demi Moore | Με κόκκινο latex φόρεμα στο Τορόντο

Αυτή τη φορά προτίμησε ένα κόκκινο latex φόρεμα. Η Demi Moore επέλεξε το μονοχρωματικό της look για την εμφάνισή της στο πάρτι Road to the Golden Globes που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο. Το κόκκινο δερμάτινο φόρεμα σε μήκος μίντι αναδείκνυε το μαυρισμένο ντεκολτέ της ηθοποιού το οποίο απέκτησε στις καλοκαιρινές της διακοπές μέρος των οποίων ήταν και η Ελλάδα.

Συνδύασε το κατακόκκινο φόρεμα με χρυσά σκουλαρίκια με κρίκους και ασορτί ψηλοτάκουνα πέδιλα καθώς και με το χαρακτηριστικό beauty look της. 

Demi Moore

H Demi Moore αυτό το διάστημα είναι απασχολημένη με την προώθηση της νέας της ταινίας με τίτλο The Substance. Υποδύεται μία γυναίκα που κάνει τα πάντα για να σταματήσει τη γήρανσή της με την ίδια να ελπίζει ότι η ταινία ανοίγει συζητήσεις σχετικά με την εμμονή της κοινωνίας με τη νεότητα και τα μη ρεαλιστικά πρότυπα ομορφιάς. Η ερμηνεία της διεκδικεί για πολλούς μια υποψηφιότητα στα Όσκαρ.

"Επηρεάζει τους ανθρώπους", δήλωσε η 61χρονη ηθοποιός για την ταινία μιλώντας στο στούντιο του Variety για το Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο. "Ξέρετε, η ελπίδα μου είναι ότι θα επιφέρει μια πολιτιστική αλλαγή, ότι θα αποτελέσει μέρος της συζήτησης που θα αρχίσει να μετακινεί τη βελόνα ... επιτρέποντάς μας να δούμε τη σημασία του να είμαστε πιο ευγενικοί, πιο ευγενικοί με τον εαυτό μας".